0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çarşamba günü ilk 46.73 ile öğrendim bugün verdiğim 304 e yükselmiş 4 günde olmuş bu artış . Artık hamişim diyebiliirmiyiz Allah'ın izniyle :)))) 

6 Cevaplar

0 oy
(4,228 puan) tarafından
Tam yükselmiş canım maşallah :)
(4,228 puan) tarafından
Bence de gitsin :D
tarafından
Diyorum o zamannnnn hamişiiiimmm :)))
(4,228 puan) tarafından
Hayırlı olsuuun canımmm :) Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
tarafından
İnşallah Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin şu mübarek aylarda :))
(4,228 puan) tarafından
Amin bacımm inşallah :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet değerin normal yükselmiş gozun aydin doktor birşey demedimi
tarafından
Allah'a şükür dimi normal yükselmiş ya
tarafından
Evet canim gorunurde normal
0 oy
tarafından

Tabi canm hayirli olsun :)

tarafından
Allah razı olsun :))
0 oy
(379 puan) tarafından
Guzel yükselmiş canım hayırlı olsun :)
tarafından
Ohh Allah'ım şükürler olsun :)))
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Maşallah canım diyebilirsin 
tarafından
inşallah canım 1 hafta sonra tekrar kan vericem ama içim o kadar rahat ki Allah'ım nasıl bir duyguymus bu böyle ya :))))
(1,267 puan) tarafından
Allah daim etsin kuzum
0 oy
tarafından
Guzel yukselmis kuzum :) bir de keseyi ve bebegi , kalp atisini gordugunde tamamdir bu is :D 
tarafından
İnsallahh inaniyorum ben onlarıda gorucez Allah'ın izniyleeee :))) şimdi 1 hafta sonra bidaha kan vericez bakalım ne olucak
tarafından
Artar artar insallah :) benim de 93 le baslamisti .Sagliksiz dedi bir doktor .Ama doktora inanmadim degistirdim :D cunku tek bir kan degeriyle anlasilmaz .bir hafta takibi yapilmali artis iyi mi diye .Vee su an 10 haftaligiz :)) insallah senin de buyur bebisin .saglikli beslen hep. Zararli seyler yeme sakin :) tutunsun guzelce
tarafından
Oy Allah bağışlasın inşallah senin bebişinide darısı başıma inşallah . Valla öğrendiğimden beri elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sigara içiyordum anında bıraktım çok zorlanıyorum ama yeter ki sağlıklı olsun beni bırakmasın :) çok mutluyum ya Allah'ım devamını getirir inşallah
tarafından
İcme tabii sigara falan :) ben de iciyordum hemen biraktim ben de :) organik beslen .abur cubur yeme.Sakatat ,sucuk ,salam , sosis, maydonoz yeme,Bitki cayi ,kahve icme bu saydiklarim bebegi dusuruyor .asitli hic bir icecek icme .Ama maden suyu ic gunde 2 tane :) maden suyu asitli degildir bazdir .Yani bebegin gelisimi icin bir suru mineral barindirir icinde  .Ceviz ye her gun .cig kuruyemis ye :) agri kesici mumkun oldugunca icme .Muz ye her gun :) hatta sabah ac karna pekmez ye bir kasik :) benimki boyle bir anda buyudu :)
tarafından
Evet öyle yaparım zaten her sabah 1 kaşık kecibozynuzu yiyordum devam ediyim yemeye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 118 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra13 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
23 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde irmikmoms (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Metmett (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 105 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Evet (4 puan) tarafından soruldu

414,191 soru

12,465,245 cevap

46,878 kullanıcı

Kategoriler

...