0 oy
592 göst.
Diğer kategorisinde (1,722 puan) tarafından
Ya varya bn aklıma tüküreyim neden billetin lafına uyup bebeği sallamaya alışyırmadım anlamıyorum en azından oturduğum yerden sallardım. Oğlum gezerek uyuyo yarım saat durmadan gezdiriyorum kollarında can kalmıyo artık tam dalacakken beşiğe koyuyorum sallayım dşye deli gbi ağlıyo kucagıma alıp gezdirince susuyo uyuyo hatta oturduğumu bile anlıyo hemen ağlıyo sallamaya alışsın istiyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,466 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım valla 
-Reklam-
+1 oy
(660 puan) tarafından
O ağladikca ellerinden tut sakinlesdir canm yavas yavas yelle alisacak insallah onun icin hic kimseye kulak verme her azdan bi laf cikiyor
(1,722 puan) tarafından
Deneyim bakalım nolcak
+1 oy
(48 puan) tarafından

Benimde ikizlerim var iki aylık oldular maşallah her türlü yatarlar emzirirken yere bıraksam ağızlarına emzik versem yatarlar daha alismamislar belkide benimkiler inşallah hep böyle kalırlar 

Allah yardımcım olsun cnm 
(1,722 puan) tarafından
Ay maşallah maşallah Bazen diyorum bırakayım ağlasın uykusu gelince uyur sonra kıyamıyorum yine kucağıma gezdiriyorum Vallahi ne yapacağımı bilmiyorum
(48 puan) tarafından
Bence yere bırak cnm ağlayarak belki pes eder yatar bir süre zorluk cekersin sonra alışır bebis benimkilerde bazen yere bıraktığimda ağlar huysuzluk ederler ama emzikle durduruyrm sonra pes ediyorlar
+1 oy
tarafından
Ben 3 ay sallayarak uyuttum. 3 aydan sonra emerek ya da poposuna vurarak uyuyor.

Elektirik supurgesi sesini dene mutlaka benimde o sesde inanilmaz uzun uyuyor. Emerek uyutmaya calis yatir yataga bi yandan emzir bi yandan poposuna hafif tempoyla vur bi yandan elektirik supurge sesi ac 1 2 gun zorlar sabret
+1 oy
tarafından
ilk bende ayakta sallayarak uyutuyodum dalinca ooturuyodum otururken salliyodum en son ystiriyodum uyuyordu sozde oon dakika sonra emmeye kalkiyodu oturarak emziriyodum cok sukur ssallanmayi birakti emerek uyuyor canim yavas yavas yap pes etme oturunca agliyor ya kalk yine otur en son pes ediyorlar
0 oy
tarafından
Ne sallamaya ne kucakta uyumaya alismamaliydi ikiside eziyet at beşiğe onda salla uyumaz direnir bı hafta flan ama alışır ben sallamadan uyutmaya böyle alıştırdm ara sıra beşikte sallarim ama genelde yatırıp poposunu pispislarim dalar hemen 
(1,722 puan) tarafından
Ama 3 aylık oldu önceden emerken uyuyodu artık emdikten sonra ağlıyo ayağa kalkmamı istiyo. Beşiğe koyup bırakmayıda denedim katıla katıla ağladı sırtını alan ovarak uyutmayı denedim onada yok
tarafından
Oyala uyutmayi düşünme uyumadan uyuma modunda sabret illa ki alışacak ben bı hafta uykusuz kaldım ama sallamayi unutturdum bide sakinleştirici fön sesi bizde çok kurtarıcı oldu
0 oy
(4,865 puan) tarafından
Şu sling mi anakucağı mı tam bilemiyorum ama onlardan kullanmayı denesen en azından kolların rahatlar biraz.
0 oy
tarafından

Benimki de ayni. Ustelik benimki sallanmaya alışıkti son zaman boyle oldu :ermm:

0 oy
(2,267 puan) tarafından
Bu dönemde her şeye çabuk alışıyor ve çabuk unutuyo bebekler bi kaç gün sabrederseniz alışır istediğiniz şekilde uyumaya
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Canim bende ayagimda uyumasin alismasin dedim besiginde uyuyo hep ya memede yada besikte ayagima alistirmadigim icin pismanim telefonda muzik acsan besiginin icinde birlikte uyumuyomu benimki ilahi bide besikle uyuyo peygamber salincagi dene eminim onu sevecektir oyle oyle alisir sonrada besiginde dene  
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Biraz ağlamasına izin ver cnm o alacağını anlıyo emzik vs emiyo ise öyle dene
0 oy
tarafından

Hamak al canım

image

hamak al

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
29 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
24 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Duhakym (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,396 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Turkiye1234 (47 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,187 cevap

36,262 kullanıcı

...