0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından
Kızlar benm bebeğim alerjik olduğu için anne sütü veremedim bende hep sağdım 9 ayda gecer diye sütüm gelsin diye devam ediyorum ama heryer o kadar süt oldu ki bende bunları bağışlamak istiyorum ama dini yönde dikkat etmek gerekiyormuş sürekli irtibata olmak gerekir diye okudum ne yapsam acaba prematüre doğan bebeklere vermek istiyorum ama dinen sakıncalıymış bu

8 Cevaplar

0 oy
(527 puan) tarafından
Tabi çünkü çocuğunla süt kardeşi oluyorlar ve dinen evlenilmez. Tanıman lazım çocukların hepsini. Çöpe atmak da iyi değil ama ağaç dibine dökebilirsin
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Canım mesela çocuğun kızsa kız çocuklarına ver böyle bi kafa karışıklığının da önüne geçmiş olursun :)
(1,328 puan) tarafından
Onu da düşüddüm canım ama ondan sonra doğacak cocuklarda kardeşi oluyormuş:(
(4,234 puan) tarafından
Bunu bilmiyodum canım o zaman hiç riske atma kendini
0 oy
tarafından
Bence bebeğin kızsa kız bi prematüre bebeğe ver, erkekse erkeğe var kafan daha rahat eder bence
(1,328 puan) tarafından
Düşündüm kuzum ama ondan sonra doğacak cocuklarda kardeşi oluyormuş ;( böyle okudu. Ben
tarafından
Yaaa o zaman bilemedim canım ya elbet şimdi daha bilgili bir cevap gelir bekle bakalım
0 oy
(1,958 puan) tarafından
İrtibatta kal demişler ama bence irtibatta kalır arkadaş felan olursanız işte o zaman daha tehlikeli çünkü çocuklarınızda arkadaşlık kuracak ve aralarında ilerde bişeyler hissedebilir.  Ama sütünü mutlaka ihtiyacı olan birine ver bence anne sütü altın değerinde çok kıymetli bişey mutlaka birine ver dökme sakın.
0 oy
tarafından

Kanser hastalarına bağışlasan dinen uygun mu bilemiyorum 

tarafından
Çok güzel bi düşünce
tarafından
Kesinlikle kanser hastaları anne sütü sayesinde çok daha çabuk toparlıyor
0 oy
(379 puan) tarafından
Yakın akrabalarinda yokmuş canım karışıklık olmaz en azından 
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Bağışlıyaöassın canım hocama sormuştum asla olmaz dedi götürüm çiçek ağacının dibine dökeceksin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 285 göst.
11 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sevvalice (4,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 127 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne12 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 167 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (320 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,895 soru

24,392,833 cevap

349,431 kullanıcı

...