0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından
Eşiniz size birdaha bana ailemle ilgili konuyla ilgili  gelirsen biter  dese saçma bı konudan yine kavga çıkarıp  çocuklar olmasa   o zaman  farklı olurdu herşey diyen biri yani böyle bişey ile karşılaşmanız naparsiniz yilfim artık konu çok uzun napcan ben bilmiyorum sadece düşünüp duruyorum kötüyüm üzgünüm ne hissettiğini de bilmiyorum  kimseye anlatamıyorum başınızı agrittiyssm affola

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuarimi alirim onada ceketini veririm hadi şimdi s.ol git derim konu kapanir
tarafından
Sevgi sende bitmese bile eşinde bitmis. Bunlari soyledugim icin uzgunum ama cocuklar olmasa farkli olurdu demek boşardim seni demek. En ufak şeyde biter diyebiliyor seni kaybetmekten korkmuyor. Onla konus size bakmak zorunda cocuklar buyuyunce sende bir is bulursun
(1,251 puan) tarafından
Ne kolay konuşmuşsunuz.. Başınıza gelmediği o kadar belli ki mihrican hanım. Malesef kolay değil öyle s.ol git demek hele ki çocuklar varken ekonomik gücün yoksa. Ki varsa bile tekrar aile evine dönmek insani psikolojik olarak yıpratıyor alıştığın bir düzen oluyor çünkü annen baban çocuğuna bi kere otur artık dese boğazın düğümleniyor.. Etraflıca düşün derim canım. Boşanmak en son çare olmalı..
tarafından
Sen ve senin gibilerden o ladar sıkıldımki bir bitmediniz şu platformda gerçekten. Yav kadın akıl istemiş yorum iatemiş benim yorumum bu sa na ne. Erkek boşansa bile çocuklarına bakmak zorunda. Kadın niye evinden çıkıyor adam çıksın madem istemiyor. Ben bunu kast ediyorum. Kimse sevilmedigi deger gormedigi yerde durmamalı. Evet ben yaşamadım hiç böyle birşey ekonomik özgürlüğüm var ayrılsamda ana evine dönmem kendime ayrı hayat kurabilirim. Sizin sizi sevmeyen kocanıza katlanmak için sebepleriniz olabilir ama ben katlanmam. Ekonomik özgürlüğüm olmasaydıda hakkımı söke söle alır gider merdiven siler gene beni sevmeyen hor gören bir adamla olmazdım. Bir daha başkalarının cevabına yorum yaparak salata olma lütfen. Kendi görüşünü git ayrıca belirt. Istiyorsunki butun kadinlar senin gibi kocasının ayağını öpsün. Dimdik kadınlar varolmaya devam edicek üzgünüm. Şimdi git başka yerde ağla.
(1,251 puan) tarafından
Kocamın beni sevmediğini nerden çıkardın? Dimdik kadından kasıt nedir? Herseyde kapıyı çekip gitmek özgür kadınlık midir? Dimdik kadın olurken terbiye konusunda eğitimden eksik kalmışsınız. Ben size "siz" diye hitap ederken siz nerdeyse işi hakarete getirdiniz.. Tabiki olmadığı zaman boşanmak haktır. Ama halledilebilecek olaylarda kapının önüne koyulmaz hiç bir "insan". Ne kadın nede erkek.. Hayatta hiç bir zaman büyük konuşmamak gerekir bunu unutmayın. Sizinle bir isim yok ama size durumunu anlatan, çekingen bir insana yapmış olduğunuz yorum "dimdik kadin" a yakışmadı. S.ol git diyebilse zaten buraya soru sormazdı.
tarafından
Bir insan sizi bosanmayla tehdit ediyorsa cocuklar olmasa farkli olurdu diyorsa daha ne desin? Dimdik kadindan kastim bu laflarin altinda kalmayan. Kendisine uygulanan psikolojik siddeti kabul etmeyendir. Bana demissiniz ki basiniza gelmedigi o kadar belliki. Bende burdan basiniza geldigi cikarimina vardim. Benim icin 50 yillik kocamda olsa vazgecilmez degil malesef. Sevgi saygi bittiyse 90 yasinda da olsam eyvallah derim. Bu benim tarzim. Eşim beni asla birakmaz bana bunu yapmaz deseydim buyuk konisma diyebilordinde ben boyle bir durumda neyapacagimi.diyorum buyuk konusma .diyorsun. ben kendimi taniyorum. Benim saygısızlıga sevgisizliğe tahammulum.yok. burda kimsede cocuk degil koca kadin kimsenin lafıyla boşanmazda boşanacaksa vazgeçmezde merak etme.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bu tarz laflar tartışmalarda olabilir evlilikte. Bu kadar takma kafana 
(604 puan) tarafından
Ama zoruma gidiyor cok
tarafından
Canım erkekler 5 6 yıl geçince eşlerinin kıymetini biliyo valla
0 oy
tarafından
İki kişilik olan ilişkilere üçüncü şahıslar girmesin cnn.Onceden bnde derdim ama baktim tepki gösteriyor sustum.Onlar yüzünden eşimle arami bozmaya değmez.Ha bn hkliysam konusurm susturamazda bni
0 oy
tarafından
Senin ailen benim ailem muhabbeti bı kere girdimi araya evlilik her iki tarafa da zehir oluyor. Aynı konudan muzdarip biri olarak sana tek tavsiyem eşinin ne dediğini bırakıp kendinin ne yapacağına karar vermen lazım. Sende haklı olduğunu düşünüyorsan  sende tavrını koymalisin. 
0 oy
tarafından
Ailesiyle muhatap olma konuşma mesafe at adam zorluyor mu seni aileme el divan duracaksin diye 
(604 puan) tarafından
Mesafe koydum zaten canim
tarafından
Daha ne sorun çıkıyor peki canım bak kocanda zorlamiyormus acaba geçmiş yüzünden mi kocana soyleniyorsun
0 oy
tarafından

Beni gözden çıkarmış adamla anca selamin aleyküm aleykum selam seviyesinde olurum

Yani boşanmaktan bahsetmiyorum ama ne onun ne de benim ailemle ilgili hiç bir konu açmam actirtmam 

İlgili bir soru bulunamadı

406,006 soru

12,170,669 cevap

36,636 kullanıcı

...