0 oy
823 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Afharharjzfnstnztns

31 Cevaplar

+1 oy
(1,437 puan) tarafından
Bunun cevabı cok basit onlar bizi kizlari gibi görmüyor biz ne kadar iyi düşünsekte yaranamiyorsun yani 
tarafından
Evet gormuyorlar maalesef gormeyecekler de .Biz geliniz onlar icin .Ama ben de kayinvalidemi kendi annem olarak goremem .
-Reklam-
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Benim sıkıntım yok ama.eltim.fena
(9,235 puan) tarafından
O büyük benle yaşıt gelini var üç senedir bebek yapmio belkide olmuyor binkiyaslama.bi o öle bu şöyle. Hatta bulantım.olmadi dediki bana belki bebek yoktur doktor yanlış görmüştür.derdi kiskanclik
tarafından
Allah Allah tövbe yarabbim .Ya kiyaslama ne kadar kötü bir sey .Allah islah etsin gercekten .
(9,235 puan) tarafından
O kizcagizda yapmio bebek eltimde neler sayıyo ona. Belkide Allah vermio bilmiyim
tarafından
Ya kiyamam .Sen dusunme onlari :) bebegini dusun .Hayatta illaki kotu yorum yapan , kiskanan insanlar olacaktir
(9,235 puan) tarafından
Yok takmiom Allah herkesin gönlüne göre versin
0 oy
(446 puan) tarafından

Allahım kayınvalide nasip et banada:D

tarafından
Hahahahah :D :D acilan postlara dayanamadim :D
(446 puan) tarafından
Kız vallaha merak ediyorum nasıl oluyor)) tartışmalar laf sokmalar.
tarafından
Ahahhaha :D ya bu saatten sonra sen sansini kaybettin :D
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Sevgide annem daha üstündür ama saygıda kendi annemden ayırmam. Sağolsun verdiğim değerinde karşılığıni aldım hep
tarafından
Ahh annem ❤️ kimse annemiz kadar olamaz . Ama dedigin gibi kaynanaya saygi onemli
(2,074 puan) tarafından
Yani bizde onlar için bi evlat olamayız. Anne evlat sevgisi baska
tarafından
Olamayiz tabi ki . Olamycaz da .evlat tabi ki baska
0 oy
(921 puan) tarafından
Aynenn oyle katiliyorum sana :) 

Bendr seviyorum :)
tarafından
:)) oh ne guzel sen de seviyorsan ayniyiz demek ki :)
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Ben görümcem  den haz etmem.  Kaynanam da ona uyunca ondan da gıcık kapıyorum. Yoksa kaynanam ve kayinbabam çok çok iyiler. Kayinbabam hiç görümcem i takmaz ağzının payını verir. Kaynanam ondan korkusundan arayamaz gidip aşağıda kuytu köşelerde görüntü arıyor bu da beni sinir ediyor  
tarafından
Ya gorumce ve elti sanirim zor oluyor ya . Gorumceyle anlasmak da zor eltiyle anlasmak da
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Benim kaynanam annemin tırnağının kiri bile olamaz. Annem merhametli, büyüğüne küçüğüne saygılı, iki yüzlülük yapmaz birinin yüzüne gülüp başkasının yanında o kişiyi kötüleyecek şeyler yapmaz, bilip bilmeden kimseye iftira atmaz, kız erkek ayrımı yapmaz, kimsenin işine burnunu sokmaz. Ama benim kaynanam bunların hepsini yaptı ve daha sayamadıklarım bile var. 
tarafından
Annelerimiz ❤️ cok kiymetli .Evet kotu kayinvalideler de var maalesef .Allah anacigina uzun omurler versin
0 oy
tarafından
Benim bi sorunum yok ama kendini adaletli ve herşeyi kendisi bilir kendisi yaparmış gibi davranmasına kızıyorum ama takmıyorum. Ne yaparsa yapsın ne edeyim o da öyle. Bana kimse ilişmesinde...
tarafından
Ya sanirim o neslin ozelligi bu maalesef :( hep kendi dediklerini dogru saniyorlar
tarafından
:)) 1960 dan başlıyor bu akım ne bileyim annem felan öyle değildir. Annem özellikle ben bilmem ben anlamam siz daha iyi bilirsiniz der. Ben takmıyorum açıkçası bende bildigimi yapan bi tipim öyle iyi anlaşıyoruz :D
0 oy
(379 puan) tarafından

Biz çok iyi anlaşırız aslında benim tek derdim gelip gitmez fazla arayıp sormaz anca basimiza bişey gelirse öyle arar onun dışında iyiyizdir ben de Allahtan belamı arıyorum heralde sigara ictigime çok laf etmişti onu unutmuyorum ama son anda bu geldi aklıma :):P

tarafından
Sanirim uzak olmak  en iyisi. deger ,kiymet daha iyi biliniyor :)
0 oy
tarafından
Ben de seviyorum iyi biri ama çok karışır her şeye bir yorumu vardır bı de her şeyi sorgular inanmıyor gibi o tavırlarına gıcık oluyorum
tarafından
O yastaki cogu kadinda var bu galiba . Ama tabi ki sinir bozucu
tarafından
Aynen öyle cnm
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Herşeye ağlamasi haksız bir konuda bile hemen ağlayarak kendini haklı çıkarması 

Oğlunu doldurması 

Yapar yapar ben bir şey yapmadım ki der 
tarafından
bunlar cok kotu seyler .Hele dolduruyorsa :(
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Çok şükr hiç öyle sıkntılarmz yok gül gbi geçinip gidiyoruz laf aramızda benden çk dha iyi valla Allah başımızdan eksk etmesn 
tarafından
Aminn kuzum aminn.Allah basimizdan eksik etmesin insallah :)
0 oy
tarafından
Tek sıkıntı oğlunu kıskanır benden.
tarafından
Onu bence hepsi kiskaniyor :D
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Benim kaynanam hakkımı yedi sebep oldu onun yüzünden mutsuz huzursuz oldum hala da oluyorum hakkımı da helal etmiyorum hlç bir zaman oda biliyor ona da dedim 
tarafından
Napti ? Hakkini yedi derken  kuzu?
(4,757 puan) tarafından
Çok şey yaptı anlatsam roman olur kuzum boşver Allaha havale ediyorum
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kaynanam iyidir bize her konuda destek maddi manevi sağolsun zaten bı tek oğlu var o da benim kocam ;) ama bu desteklere karşılık her şeye karışma hakkı buluyor kendinde kocama beş yaşındaki çocuk gibi davranıyor büyük güya kendisi büyükler küçüklere biraz ferahlık verir normalde ama o içimi sıkıyor ben hiçbir seyimi anlatmam ama kocam evde kuş uçsa söyler her şeyimizden haberi var maşallah ama kocam da işine geleni anlatır geçenlerde akvaryum patladı evde mesela onu dememiş hiç işine gelmedi çünkü sürekli oğlunu pohpohlar bazen üzülüyorum da tersledigim zaman ama bazen de hak ediyor sürekli hurafelere inanır kocamı da inandırır lohusayken anasını babasını toplayıp 20-25 gun bizde kaldılar ben o zaman soğudum kaynanam bitti kafamda öylesine yani kocamin anası ne diyim atilmaz satılmaz ne diyim ölümlü dünya kırmak istemiyorum ama annem gibi de olamaz
tarafından
Yaa cidden cok zor seyler yasaniyor .Esin neden anlatiyor ki ? Ah bu esler .Aile icindeki seyi keske anlatmasalar :(
(1,012 puan) tarafından
Beyni yok ondan anlatıyor :-):-):-):-) anlattığı da işte işine gelenler
Hayrlisi bacım Allah beterinden koruusun
(1,012 puan) tarafından
Burda neler okuyorum şükür her halimizie
0 oy
tarafından

Sende insanların derdine taktın yaw :D bırak yazsınlar açılsınlar okuyup üzme kendini 

tarafından
Melankolik insanlar enerjimi tüketiyor demiştin ya ona ithafen yazdım yoksa bende tüm gün boş buldukça gelip okuyorum
tarafından
Evet guclu durmalarini istiyorum.Bunun kaynana sorunuyla ne alakasi var onu anlamadim.Esleriniz aldatiyorsa , siddet uyguluyorsa bosanin dedim .Guclu durmaktan kastim bu. kaynana sorunuyla bosanmanin , guclu durmanin ne alakasi var bacim  :D Ben hayatta guclu durmaktan bahsediyorum.Bosanip ayaklarinin uzerinde durup siddete karsi gelmekten , oldurulmemekten bahsettim .Ben sadece destek postu olarak actim onu .gozleri acilsin diye .herkesin yorumlarda o kadinlara yazdigi "bosan" kelimesini ben bir portta paylastim . Buraya uye oluyorsak illa ki dert ,sorun gorecegiz . Surekli de dert okumuyorum zaten cok dert dinlemek beni bunaltir .Ama kaynana dertleri beni o kadar cok etkilemiyor .Beni dayak yiyen kadinlar , aldatilip mecburen evli kalmak zorunda kalan ,bogazlanip hala devam eden kadinlarin durumu uzuyor beni. Cunku ben de kadinim .Hem cinslerimin öldurulmesini istemedigim icin actim o postu.İyi ki de acmisim . Bugun actigim post cok basit bir sey .
tarafından
Yok melanlolik insanlar degil , hep melankolik olan insanlar canim.surekli mutsuz olanlardan bahsettim ben. mesela off hava cok sicak diyip tribe giren off soguk diyip tribe giren .ya da sacma sapan her seye uzulen .Surekli ama surekli mutsuz olanlardan bahsettim :) Ben laf sokuyosun sandim .iyiligim icin soyledin sanirim
tarafından
Yok canım laf sokmak ne haddime
tarafından
Tamam hakkini helal et canim ❤️ bir an yanlis anladim .
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Allah kalbimi karartmasin hep dua ederim böyle

Ama malesef huyu fenalardan benimki. Çok yalan söyleme huyu var öyle böyle değil inanamazsın ağzın açık kalır. Daha kötüsü oğulları da farkında ama kimse kırılmasın diye bir şey diyemiyor. Geçen sene kurban bayramında büyük oğlu vefat etti psikolojisi de kötü durumda. Evinde oturmayı hiç istemez farklı şehirlerde yaşıyoruz o yaşadığı şehirde tek başına eşiyle yaşıyor ne akraba ne oğulları kimse yok yanında. Ama her sene nisanda bi çıkar evinden ekime kadar gezer Allah gezer. 6 ay ya insan bıkıyor gerçekten bi buraya gelir bi diğer oğullarına gider dünürlerine gider şehir şehir üç gün orda beş gün burda diye diye gezer. O yüzden çok rahatsizim yarın ankaraya geliyor mesela bana. 1 gün kalıp muşa gidecekler. Yasak masak asla dinlemiyor. Ya bilmiyorum anlatsam hak verirsiniz de işte anca bu kadarını yazayım 
tarafından
Yok ben anladim .Surekli yalan soyleme huyu zaten cok kotu :(
(3,550 puan) tarafından
Idare etmeye çalışıyorum saygılı bozmuyorum asla. Hatta sevmek için elimden geleni yapıyorum daha ne yapayım ki
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Benimki cahilin önde gideni ama ona sorsan herşeyin en iyisini o bilir ve abartmıyorum  tuvalete gitsek onada karışıyo bide yurt dışında düşün hergün arar en az iki saat görüntülü konuşur susmaz
tarafından
Yaa her seye karismalari cok sinir bozucu coooook .
0 oy
tarafından
Ah bacım ilk başta ben olmak üzere herkes uzun uzun yazar sen de okumakla bitiremezsin :)
tarafından
:D :D hahahah canim yaa
tarafından
Ama dertleşelim diyip böyle bir.post açman çok nazik bir davranış. Öpüldünüz o güzel yürekten
tarafından
Ben de sevgilerimi gonderiyorum kocaman ❤️
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Benim kaynanam annem gibi ya melek çok iyi bi kadın 8 görümcem var 1 tanesi kötü eşyalarımdan tut giyimime kadar karışıyor

Elbise dolabımı açıp kendine elbise seçiyor..

Yemek yapıyorum bunu yap bunu koy böyle yap diyor 
tarafından
Yaa aglama aynen bosver .Uzulme sakin :)
tarafından
En kötü üzüntüden değil sinirden lan üzülmem ben kimseye len
tarafından
Ahahah :D yorum cok tatli lan diye baslayip len diye bitirmen :D
tarafından
Hahajaja :D hazirim her seye :D
tarafından
Uu yeni gacı hoş geldin bacım

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 260 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (364 puan) tarafından soruldu