Kızlar 20 yıllık bir arkadaşım vardı.. çok severdim kendisini yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi neredeyse her gün gorusurduk evlerimiz de yakındı.butun iyi kötü anlarımda cocuklugumda o yanımdaydı O kadar severdim ki onu... Kocası ile bile ben tanistirdim benim eşimin arkadaşı kocası. Neyse bunlar nişanlandı ve arkadaşım o sırada iyi bir iş sahibi oldu devlet kademesinde. Sonra bana soğuk davranmaya başladı ben de o sırada evlendim. Bana hiçbir şeyini anlatmamaya arayıp sormamaya başladı. Yüzyüze görüşünce her şey normal gibi ama bir soğukluk var belli. Bir gün çok üzüldüm dayanamayıp sordum iyi misin bir süredir soğuk gibisin bir şeyin mi var ya da istemeden kırdım mi seni dedim. Sen beni kıskandın işimi kıskandın bir tuhaf davranmaya başladın dedi. Ama ne ağır konuşmalar neler neler... Ben kibarligimi hıc bozmadım ve o gün bugündür konuşmam kendisiyle ama o kdr üzülüyorum ki çok sevdiğim birinin böyle yapmasına.iki senedir ne konuştum ne gördüm çok alındım çünkü ama çok da üzdü bu durum keşke böyle olmasaydı konuşursam kendime saygısızlık yaparım dedim siz olsaniz konuşur muydunuz birdaha