0 oy
214 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar baya catlaklarim var baya 32 haftalık gebeyim kırmızı catlaklarim bacaklarımda göbeğimde goysumde kalcamda nasıl geçer veya azalır bı bilginiz varmı bilgisi olan veya bişey uygulayıp geçiren yazabilir mi ???

9 Cevaplar

0 oy
(379 puan) tarafından
Badem yağı kullandım ben ama faydası olmadı düzensiz kullandım belki ondandır yukarı çıksın sorun diye yazdım 
tarafından
Bende badem yağı kullandım fayda etmedi
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Catlaklar genetik ve bunye meselesi hicbir krem catlak olusumunu engellemez.Dogumdan sonra gecerse gecer gecmezse de kalir
tarafından
Geçeceğini sanmıyorum keşke gecseler kırmızı çatlaklar
0 oy
tarafından
Geç kalmışsın. En başından önlemini alıp krem kullanicaktin. Şimdi birşey fayda etmez. Doğumdan sonra da onlar kalıyor.
tarafından
Herşey kullandım ama fayda etmedi demekki olacaksa oluyormuş
tarafından
O zaman genetik birazda. Doğumdan sonra onların rengi açılıyor beyaz izler kalıyor :)
tarafından
Baya kötü ya
0 oy
tarafından
istedigini sur genetik bir durum o kirmizilar zamanla normal beyaza donusuyor henuz catlagi gecen birini duymadim kantoron yagi sur belki iyi gelir
0 oy
(3,643 puan) tarafından
Kendim çözüm bulamadım, doktor kuruyan cilt çatlar nemli tutmaya çalış demişti ama nereye kadar nemlendirebilirdim :)
0 oy
tarafından
İllaki catlayacagi varsa çatlar sabah akşam nemli tutmak lazım ondada herkes yapamaz ben üşeniyorum mesela gittim hindistan cevizi yağı aldım bir kere kullansam birdaha banyondan banyoya aklıma geliyor
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Maalesef yapabilecek birşey yok. Doğumdan sonra kalıyor. Tek cozun doğumdan sonra lazer tedavisi 
0 oy
tarafından
Doğumdan bi süre sonra o kırmızılar beyaz oluyo sonra yavaş yavaş ten rengine yakın bi renk olarak kalıyor incecik çizgi gibi. Tamamen iz kalmasın istersen anca lazer ile olur 
0 oy
(122,936 puan) tarafından
kesin cozumu lazer o da dunyanin parasi malesef para problemin yoksa lazere git derim ben
tarafından
İlk gebeliğim ya tekrarlarsa yine çatlak
(122,936 puan) tarafından
onu bi guzellik uzmani daha iyi bilir yaa tekrarlarmi bilmiyom

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
14 cevap 328 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaa.u (592 puan) tarafından soruldu

405,807 soru

12,161,529 cevap

36,604 kullanıcı

...