0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar bugün 10 inci günümdü daha da adetten çıkamadım orucum cüzlerim kaldı adeti ne keser hemen yarına temizlenmek istiyorum hiç kesilmek gibide değil 

3 Cevaplar

0 oy
(5,481 puan) tarafından
10. Günden sonra özür sayılıyor. Oruç da tutabilirsin cüz de okuyabilirsin
(49 puan) tarafından
Yaa Ciddi misin bilmiyodum.canim sagolasin
(5,481 puan) tarafından
Evet canım diyanetten bakabilirsin bu konuya. Saati gelince al gusül abdestini orucuna namazına başla
(49 puan) tarafından
Sagolasin canım allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bizim kesmeyeceğimiz kesin :D

0 oy
tarafından
O kadar uzun sürmesi normal değil sanki bir sorun mu var
(49 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım 2 aydır böyle doğum yapalı 10 ay oldu adet suzensizligi olabilir diyolar normal diyolar ama anlamadım gitti
tarafından
Normal değil bence. Benimde 1 sene oldu nerdeyse her ay düzenli 5 gün sürer. Ama eğer spiral varsa ondan olabilir ya da doğum kontrol hapi
(49 puan) tarafından
Yok canım eşim korunuyo bisi kullanmıyorum benimde aklıma geldi ama odegil canım bu iki aydır çok stresiyim oda etkiler diyolar
tarafından
Etkiler ama sanmam bu kadar uzun süreceğini, bence görün doktora götürdüm
(49 puan) tarafından
Bu korkmadan cesaret edemiyorum canım yoksa gidecektim ama aklımda bie ay daha böyle gitse gidicem inşallah

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 118 göst.
11 saat önce Diğer kategorisinde hurremsultan (527 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 46 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annecimmm9244 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde .................. (130 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 56 göst.
2 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,142 soru

23,675,600 cevap

309,883 kullanıcı

...