0 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Canlar size bisey danisicam akıl akıldan üstündür  benim oğlum 3 yaşında ikinci çocuğu istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum benim kendi evimdeyim suan ama oturacağım ev yapıldı iki sene sonra o eve gircem o zamnda kaynanamla altı üstlü oturcam şuan kaynanam benden biraz uzak oturuyo bende çocuk o zmn olsa yardımcı olurlar diye düşünüyorum sizce ikinci çocuğu bu evdemi yapayim yoksa yeni evimdemi fikir verirmisiniz oğlum 4 yaşında oluyo doğum olana kadar

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Baskasina guvenerek yapma derim sadece ölumlü kalimli dunya kendine guveniyorsan yap canm
-Reklam-
+1 oy
(1,300 puan) tarafından
Bı sure kaynana kelimesini duymak istemiyorum
+1 oy
(2,172 puan) tarafından

Bence yap gitsin :Ddaha yeni Eve 2 sene varmış o zamana kadar aralarında yaş farkı olacak biraz uzatmayın bence hayırlısı olsun hakkınızda

0 oy
(12,870 puan) tarafından
Kız kaynanan bu sefer herşeye karışıyor diye post açarsın benden söylemesi tek bak kafan rahat olsun 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Iki cocuk tek basina zor oluyor oburude küçük ama tabi sen bilirsin 
0 oy
tarafından

Canım büyük çocuğun okula başlayacağı zaman yap bence. Çünkü ben 22 yaşındayım 2.5 yaşında oğlum ve 68 günlük bebeğim var. Evim kira bende bir kaç sene sonra evime geçeceğim allah nasip ederse.

Çok çok zor iki çocuğa bakmak. Hele ki 2 çocukla evi tasidigini düşünsene çok zor gülüm.

Bende bir kaç sene ertele. Sindire sindire uyu kuzum :D 

0 oy
(5,724 puan) tarafından
Yeni evinizde olsun bence yaa madem yardım da ederler diyorsun aranızda iyiyse yeni ev derim
0 oy
tarafından
Yardımcı mi olur :) sanmıyorum burda çok okudum ikinci çocuğu doğuranlardan birincisini bize ver sen ikinciye anca bakarsın dediklerini..

Kimse için çocuk ypma bakamaycğini düşünüyorsan ertele tohumu henüz sizde 
0 oy
(818 puan) tarafından
Bence 3 yas araligi gayet ideal canim birlikte büyurler benim 5 yasinda oğlum şu an 2 aylik hamileyim o dogana kadar oglum okula baslayacak o zaman hem bana zor olacak hemde aralarindaki yas fazla oldugu icin anlaşamayacaklar diye düsunuyorum yine de senin kararin cnm saglikli sıhhatlı olsunda 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
24 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esinsonmez (44 puan) tarafından soruldu

414,150 soru

12,463,975 cevap

46,832 kullanıcı

Kategoriler

...