0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 7.5 aylık 2 3 gündür sütüm azaldi oruç tutuyorum bide stresli şeyler yaşadım kızım hiç bişey yemiyor ek gıda çorba flan sadece emmek istiyo sütüm gelir mi sizcee sıvı tüketiyorum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Stres sütte cok buyuk etken gercekten benim de gitmisti kendimi toparladim geri geldi cok sukur onun haricinde bol su helva hurma armut bunlar cok guzel sut yapiyo rezene falan da gerci 7.5 ay olmus bilirsin sen bunlari
tarafından
Sağol canım ⚘
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Lokman hekim den çay aldım ben benimde 1 hafta kesildi damla zor cikiodu şimdi iyi şükür sahurda ve iftarda hurma ye Allah a sığın rabbim kolaylıkla verir bebisin riskinj
tarafından
Aynen öyle canım ALLAH razı olsun
(568 puan) tarafından
Benim bir öfkeyle gitti canım yandı üzüldüm olan bebeğime oldu iki gün aç kaldı saçma sapan mama aldıramadim gelir süt dediler sıkma canını hiçbir şeye
tarafından
Aptamil aldım ama yemiyor emmek istiyo beni
(568 puan) tarafından
Emzir o zaman emdikçe gelir zaten
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canm oruc tuttugun icin azalmis olabilir bol bol su ic yesil sogan ye bulgur pilavi hosaf ye cogalir insallah
tarafından
Bide çok sıkıntılı günler geçirdim hâlâ devam ediyo
(1,676 puan) tarafından
Tabi streste buyuk etken canm esim korona oldugunda benm de kesilmisti ama geldi geri sen stres yapmamaya calis tabi konu ne bilemem ama bebegin icin sakjn ol dusunme kotu seyler

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 397 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde DilrubaNuR (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.
24 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 76 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 629 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu

412,930 soru

12,432,318 cevap

45,703 kullanıcı

Kategoriler

...