+1 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Bu kız deli etti beni yaa ağlıyim mi güliyim mi bilmiyorum :'(:Dmamayı önlüğün yediği doğrudur :D

8 Cevaplar

0 oy
(1,272 puan) tarafından
Yaa surata bak... ❤️ Isır onu annesi :D
(1,272 puan) tarafından
Maşallah ❤️
tarafından
Bu gidişle poposundan koca bir parça alcam:)))
-Reklam-
0 oy
(1,792 puan) tarafından
O yemeği nasıl yer bilmem ama sen onu benim yerime yer misin lutfeeeeeennnn ❣️❣️
tarafından
En son yicem zaten önce poposundan başlıcam:)))
(1,792 puan) tarafından
Kurban olurum onu verene
tarafından
Sağol canım benim ❤
0 oy
tarafından
Ver bize biz onu yiyelim :D uygulamalı öğretmiş oluruz
tarafından
Veririm canım:))))
0 oy
(479 puan) tarafından
Oyyy maşallah süphananAllah öyle valla benşm kzıda öyle halada öyle telefonla yediriyordum
tarafından
Maymun etti resmen beni:))
(479 puan) tarafından
Bu işler böyle emk olmadan olmuyor Allah bağışlasın büyükçe zor derlerdi inanmazdım şuan 2 yaşında kzıım resmen düz duvarlara tırmanıyor
0 oy
tarafından
Ne kadarlık cnm bebeğin benimki21 aylık saçı yok daha..maşallah srnikine çok tatlı
tarafından
7.5 aylık ama doktorlar erken doğduğu için 1 ay küçük sayıyor yani 6.5 ay oluyor düzeltilmiş yaş olarak saçıda doğuştan var saçlı doğdu baya bayramdan sonra kesicez saçını nasipse
0 oy
(1,575 puan) tarafından

Maşallah Allah bağışlasın <3Her bebek yememe sürecinden geçiyor galiba. İsrar edip yemekten soğutmamak önemli bi şeyler izletirmen yedirmeyi dene istemiyosa zorlama daha sonra tekrar yedir bizim 4 5 ay sürdü hala devam ediyo gibi. Allah yardımcımız olsun:)

tarafından
Amin inşallah ALLAH razı olsun canım
0 oy
tarafından
Kız foto yok kaç aylık bilmiyorum amabenim kızı kandirarak yediriyorum mesela ağzına alıyor ya her şeyi farklı bir şey oluyor oyuncak olsun kumanda olsun aklına ne gelirse onu götürüyorum ağzına tam ağzını açıyor hop kaşık ağza ama 7 8 aylıkken kolay oluyordu yapıyordum şimdi 9 aylık oldu bu aralar anlıyor tabi seninki kaç aylık dene istersen:))
tarafından
Bende ağzını actigim an veriyorum ama sağolsun tükürerek atıyor acısını çıkarıyor:)))
tarafından
Fenalar canım senin bal kızın daha akıllı canım kolay kolay kandiramazssinda:)
tarafından
O beni kandırıyor hep:)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 452 göst.
6 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu