0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (628 puan) tarafından

Kızlar ülser miyim acaba, doktora gidicem artık. Nasıl bi şey pek bilmiyorum netten okuduğum kadar bilgi sahibiyim. Kahveyi, filtre kahveyi özellikle çok içiyorum. O yüzden oldu galiba, inşallah yoktur:( 

Bugün mesela ramazandan beri ilk kez kahve iciyim dedim hemen gaz oldu midem yaniyo. Soğan asla yiyemiyorum, yemeğin icinde olursa sıkıntı yok da çiğ yediğim zaman aşırı gaz oluyor. İftardan sonra midem bulaniyor ve akşama kadar çok acikiyorum sabahtan başlıyor hatta acikmam. Normaldede sık acikiyorum.

Gastroenterolojiden mi randevu alcam. Teşhis nasıl koyuluyor bi de, mideye kamerayla mı bakiyorlar.:unsure:

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem de vardı ama şimdi geçti dıkkkkat etmen lazım  sade kahve içmiyor annem şimdi 

Mıdesıne hortum attılar 2 3 defa lamerayla bakmak için ilaç yazıyorlar sonra. Gavıscon dıye bir ilacı vardı annemin. Dikkat edersen çabuk iyileşirsşn Allahın izniyle. Ülser midede ufak yara olması demek galiba bildiğim kadarıyla 
(628 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. İnşallah yoktur doktora gitcem bakalım
-Reklam-
0 oy
(238 puan) tarafından
Okadar kötü bisey ki.. Ben hic dikkat etmedim kahveler sodalar yeme icme ne varsa hep saglık sızdı sikayetlerim cogaldı endoskopi ye girdim ülseri min ilerlediğini söyledi doktor. 2 yıldır gecsin diye uğrasıyorum bence dikkat et sende ağrısı falan cok kötü bişey 
(5,330 puan) tarafından
Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
(628 puan) tarafından
Ben de kahve delisiyim. Kahvesiz yapamamki ya :( dahiliye gitcem önce bakalım şimdi yaniyo midem:(
(5,330 puan) tarafından
Bende öyle idim kullandım kahvemi rahat içiyorum
(628 puan) tarafından
Kudret narı mi iyi geldi canım
(5,330 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
tarafından

Endoskopi yaparlar cnm ben 2 ayda bir giriyordum.  Hamile kalınca bıraktım. Bi çeşit midede yara oluyor. İleri derece de değilse kısa sürede tedavisi mümkün.  Çok geçmiş olsun.  Önce bir dahiliye ye git onlar seni yönlendirir

(628 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
13 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
28 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem0123 (1,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.

412,830 soru

12,429,336 cevap

45,611 kullanıcı

Kategoriler

...