0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından
Kızlar kızım 19 aylık ama nerdeyse hiç uyuyamıyor hep uykusunda ağlıyor uyanıyor saat başındanda az ağlıyor kalkıyor gözleri kapalı ne oldu diyorum bağırıyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor gündüzleri uyuyor kesintisizde geceleri sıkıntı muskada yaptırdım ama yinede ağlıyor acaba sağlık problemi olabilirmi başına gelen yada bilgisi olan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oglumda arada öyle yapiyor zorla konusturuyorum bacağım agriyor diyor bi kasik calpol veriyorum biraz da masaj yapiyorum uyuyor:) 
(449 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
büyüdüğü için ağrıyan yerleri olabailir gun içinde de cok haraketliyse yorulmus olabilir uyurken masaj yapın rahatlayacaktır kızım 1 yaşında çok yorulduğunda o da öyle yapıyor masaj yapıyorum yada güzel bir duş baya bi rahatlıyor 
0 oy
(51 puan) tarafından
Gaz olabilir arkadaşımın kizi bu şekilde 3 yaşında hala gazi var. Arkadaşım sürekli herkesi uyarıyor benden habersiz sakin eline bir şey vermeyin gece uyumuyor da unutmuyor da diye. Doktora göturdu süt şeftali çikolata falan gaz yapıyormuş kızına. 3 yaşında ve de. Bu tarz bir durum olabilir yediklerine dikkat edin. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 66 göst.
+1 oy
5 cevap 138 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (916 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 59 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (943 puan) tarafından soruldu

411,936 soru

12,401,032 cevap

44,424 kullanıcı