Öyle zor qünler atlattım ki eşimden bosanacaktım hamile olduqumu ögrendim tekrar barıstık iyi kötü eşim eskisi qibi deqil sükür kaynanadan neler neler cektim anlatmam qurbetteyim kimsem yok o kadar yanlızımki bi oqlumvar 3 yasına qiricek o bile beni hiç sevmiyor ne zorluklar cektim hamileyken ne zorluklarla doqurdum ama hepsi bos sanki beni hiç sevmiyor varsa yoksa babaannesi onunla uyuyunca bana qelmiyor ama benle uyuyunca onu qörünce hemen kacıyor ne zamn bana baqlanıcak allahım bari evlat hasretiyle sınamasın beni bari o sevsin o annem desin annemle uyumak istiyorm annemle yemek istiyorm annem olsun desin ama yok ne yapsamda hep benden uzak bu cok zoruma qidiyor sanki ben onun annesi deqilim cok ilqileniyorm cokta seviyorm ama beni hiç aramıyor kaynanam her defasında laf sokuyor sen olmasanda bizle durur seni hiç aramıyor yavrum benimle uyumak istiyor ama v.s cok gücüme qidiyor ne diyeceqimide bilemiyorum zamanla beni kabullenirmi annesini bilirmi bu arada evim ayrı ama her hafta birlikteyiz köye qidiyorz mecburen orda kalıyor istemesemde zorla kalıyorum iste ne yapcam bi öneri olan varmı
Kaynanan öyle diyince erkek milleti işte. Senin oğlunda benleyken seni aramıyor de
Cocugu sen alistirmissin cnm.Bnde kaynanamla altli ustluyum birak benle yatsin bi kac gun bende kalsin dedi.Izin vermedim bir bahane ile hep gecistirdim yine de bize gelip cocugu oynatir ve cocugum onu gorunce acayip mutlu olur ama kiskanmiyorum babaannesi sevecek tabi yalniz onun evinde 1 gece de olsa yatmaz cunku hic izin vermedim.
1,493,548 soru
24,402,112 cevap
350,223 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın