0 oy
2,144 göst.
Diğer kategorisinde (601 puan) tarafından

10 yillik evliyim ve eşim bu zamana kadar ne tek iken nede baskalarinin yaninda bana ismimle hic hitap etmedi nişanliyken sürekli canim askim melegim falan olunca dilini ismime alistirmadi ayni şekilde bende öyle bende hic ismiyle seslenmedim ona simdilerde ise söyluyorum ona biz neden birbirimize ismimizle cagirmiyoruz hic diye gülüyo artik böyle alıstik ismimi soylese bana bi tuhaf oluyorum bende onun ismini soylesem utaniyorum sanirim anormallik bizde bence kötü bi durum nasil aşacaz bu durumu :ermm: 

30 Cevaplar

0 oy
(52,747 puan) tarafından
yanımız da biri varken canimli cicimli konusmayiz. kusunce ikbos der bir iki kere ikbal agzindan kacti ☺️☺️☺️
(601 puan) tarafından
küs olunca bile ikboş oda guzel allah bozmasin
(52,747 puan) tarafından
aminn canim benim
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Ben de hiç ismi ile seslenmedim. Annesine kardesine arkadasima bahsederken bile ismini anmam. Kocis es vs. adini söyleyince utaniyorum
(601 puan) tarafından
ben baskalarinin yaninda esimden bahsederken soyluyorum ismini ama birbirimize diyemiyoruz malesef
0 oy
(748 puan) tarafından

Annem hep babama durmuş bey der mesela :Pben o an dilime ne gelirse ismiylede normal ask sozcukleriyle 

(601 puan) tarafından
bende öyle olmak istiyorum ya ama olmuyo
0 oy
tarafından
Benimki isi düştüğünde hayatim birtanem der yoksa hilal bazen dalfaya vurur hillo  der ☺☺
(601 puan) tarafından
=))))
0 oy
(140 puan) tarafından
aynı biz. bende eşime ismini direk söyleyince saygısızlık yapıyormuşum gibi hissederim. başka birinin yanında bişey diyeceksem ismini söyleyip bey derim misal mehmet bey gibi :) oda ismimi demez hiç hatırlamıyorum.
(601 puan) tarafından
biz de ayni soylesede halla halla birsey mi oldu falan derim oda nisanliyken demistir yani
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Yerine gore degisir bizde olmasi gerktigi yerde olmasi gerektigi kadar
(601 puan) tarafından
cok güzel canim olmasi gerektigi gibi
0 oy
tarafından
Bizde de aynı ismimi dynce soğuk geliyo ya;:)),
(601 puan) tarafından
bence aliskanliktan ilk basta nasilsa öyle istiyoruz hep
tarafından
Aynen cnm
0 oy
(7,097 puan) tarafından

Ne kötü durumu kiz ne guzel iste :)

(601 puan) tarafından
ama canim tamm isimle hitap etmek yokta zaten ama guzel bi sekilde seslenmekte yok şşşt pşşştt lan falan iste boyle iyi mi kız =)
(7,097 puan) tarafından
Heee bende saniyom askim canim falan diyo surekli o oyle diyince hee broo efendim knk falan de belki dank eder ben senin asker arkadaşın miyim nedir sssttt pssttt de :))
0 oy
tarafından

Baskaları nın yanında hep adımı soyler. Evdede askım ismım karısık:) yeri geldıgınde bıtanemm hayatım cıcegım de söyler  yanı 

(601 puan) tarafından
keşke bende eşimde öyle olsak
tarafından
Ya benım amcam asla yengemın adını soylemez şiişşt fln der. Sadece 1 kere demis hayatında yengem bı seviniyordu ki dunya lar onundu sankı kadıncağız hıc duymamıs
tarafından
Huzurlu mutluysanız senı sayıyor seviyorsa bu da yeter cnm varsın ismınle soylemesın. Kendısıyle konustun mu bana söyle hitap etmeni istiyorum dıye:)
(601 puan) tarafından
esim ismimle seslense tuhafima gider ama alismam lazim ama hic birsey dememesindense ismimi söylesin bende öyleyim ama bende ismini soyleyemiyorum
tarafından
Cnm ne diye hitap ediyor mesala bı topluluk ta seni cagırcak milletin ıcınde ne der
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Bizde aşkm deriz her zaman adımı söyleyince bana Selin diyip durma derim Ayşe mi diyim Fatma mı diyim der hahaha :D 
(601 puan) tarafından
hakli adam =))

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 528 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 629 göst.
2 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 771 göst.
0 oy
26 cevap 536 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Naciyeeee (724 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,305 soru

23,678,110 cevap

310,070 kullanıcı

...