Merhabalar kızlar benim eşim aslında beni çok sever ama bir kere bile seni seviyorum dememiştir, sevgisini sözlerle pek anlatamıyor galiba bazen soruyorum beni seviyormusun diye diyor delimisin bu nasıl soru tabikide seviyorum ya kendi kendine bu cümleyi hicbirzman kurmamistır) varmı benm gibi olan sizin eşiniz nasıl belli eder sevgisini
Biz yeni evlendigimizde benim eşim de söylemezdi belki utaniyordu alismamis sonuçta ama ben söylerdim baktı ki ben söylüyorum oda alıştı 15 yıllık evliyim şimdi o bana daha çok söyler
Döverek belli eder
Surekli öperek benim kadar karisini seven varmi acaba der
Zaten bütün gün beraber evdeyiz. Ben iş yaparken gelir arkamdan. Seni seviyorum der öper gider. Ama bunu gün içinde defalarca yapıyor. Bazen de popoma sarılır gider
Görücü usulü evlendik.. 1.5 sene oldu.. merhametsiz değil bana karşı ilgisiz değil umursamaz değil ama Hiç seni seviyorum demedi aşkım da demedi bitanem de demedi seni özledim de demedi.. ben söylüyodum ama karşılığını alamayınca vazgeçtim çünkü zoruma gitmeye başladı tek taraflı.. bir kaç kere beni seviyomusun diye sorduğumda sana kötü mü davranıyorum diye karşılık verdi.. canım gülüm deyip karısını aldatıp döven sıkıntı veren ne erkekler var diyo.. evlenene kadar kaç tane sevgilisi olmuş şimdiye kadar kimseye söylemedim ben böyle şeyler diye kendini savunuyo.. üzülüyorum Allah biliyo çok üzülüyorum hatta zorumada gidiyo az ağlamadım bu yüzden halada ağlıyorum arada ama napim durum bu canım artık kalbini Allah biliyo ne denir ki geçinip gidiyoruz işte..
Benim eşim hergun der seni seviyorum diye hatta bazen iş yerindeyken masaj Atar seni çok seviyorum diye
1,509,702 soru
24,634,719 cevap
365,358 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın