0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,022 puan) tarafından
6 yasında ki büyügüm gece gündüz kendisi uyanıksa rahat bırakmıyor küçügü surekli dürtüyor emzirirken benim üstüne kadar cıkıyor bizi eziyor kilosu da var kac defa düşmemize sebep oluyorudu o da yavrum kızamıyorum bagıramıyorum yapma diye ama günde en az 100 kere yapma elleme diyorum özellikle yüzüne bastırıyor parmagını doktora diyorum normal birsey deme diyor ama zarar verecek diyorum vermez diyor o da sacmalık geliyor. Ne yapmam lazım nasıl bıraktırırım dün gece cocugu uyuttum dokunmaya geldi yapma annecim dedim bir dokundu yuzune bastırıp artık canını mı yaktı uykusunu mu bozdu bılmen kucuk bagıra bagıra 1 saat agladı

13 Cevaplar

+1 oy
(4,234 puan) tarafından
Ne kadar zor bi durum yaa kardeş sevgisini aşılayamadığımız zaman oluyo bu canım onu çok kıskanıyo demekki daha doktorlar hep normal kızma bişey deme diyo ama küçüğü de evlat bişey anlamıyo diye olan ona oluyo günah değil mi
(12,022 puan) tarafından
Pedegog normal diyor kızma sert tonda soyle me yapma deme diyor ama olmuyor iyice bir seyini cıkardı aglatıypr 3 aylık o da. Kac kere gözüne parmak attı ne yapayım simdi bende
(4,234 puan) tarafından
Oyun falan yapmaya çalışsan bi süre sonra geçicek ama o zamana kadar da çok dikkatli olmak lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kucuk uyuyunca buyukle vakit gecirmeye calis ev isini bosver 
(12,022 puan) tarafından
Uyutmuyor Kı kücügü o masum parçalanıyor gündüz
0 oy
(16,372 puan) tarafından
Mesela annecim hadi kaedesinj uyutalim emzigini sen ver karnı çok acikmis meme emsin oynayalım vs desen sevmesini ilgilenmesini saglamalisin
(12,022 puan) tarafından
Canım neler denedim herseye eriyor aklı 6 yı bitirecek özellikle yapıyor
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Kiskaniyor canim ilgiyi daha cok ona verin bebegi onun kucağına ver sende yanindasin tabi sevdirmeye calis  anlat sen onun abisisin falan de bi zaman sonra alisacak insallah
(12,022 puan) tarafından
Bilmiyorum canım neler denedik onun yasındaki ler 1. Sınıf bitiriyor ama cok sıkıyor cocugu aglatana kadar
(3,669 puan) tarafından
Bazi cocuklar oyle malesef Allah yardimcin olsn
(12,022 puan) tarafından
Cocuk aglayınca katılınca o kadar fena bir gülüşü var ki baskasının cocugu olsa almam bir daha eve ama o da yavrum bilerek yapıyor ve kızmadıgım için daha da cok yapıyor iki dk bırakıp içeri tepsi götüremiyorum hemen içeriden katılma sesi geliyr
(3,669 puan) tarafından
Olmazsa psikolojik  yardim al
(12,022 puan) tarafından
Alıyoruz Dr normal diyor buna
0 oy
(620 puan) tarafından
Canim kıskanıyor sanırım ya. Ister istemez daha ilgilisin ona karşı.

Bazi seyleri kizinla yapsan makina yerleştirme falan. Mesala sen evleri silerken eline bez versen tozları alsa yapamıyorlar da işte,  belli ki seninle vakit geçirmeyi Özlüyor. Bide o daha bakima muhtac sende boyleydin büyüdün vs. Telkinlerde bulunabilirsin. Hemen sonuç beklemeyin, bu tarz davranışlarda ortalama 1 ayda o da kardeşini benimseyip annesinin de onu sevdiğini anlayacaktır. 

Allah yardımcın olsun 
(12,022 puan) tarafından
Canım 3. Ay bitti hala ugrasıyorum yok.
0 oy
tarafından
İzin verme kız ona
(12,022 puan) tarafından
Durmuyor doktoru normal diyor cıldırıcam kucuk hep huzursuz
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Gözünün içine bakarak gayet ser bi şekilde uyarmanı tavsiye ederim. Tamam büyük de çocuğun ama Allah korusun ya küçüğe zarar verse ne olacak. 6 yaş ufak değil ki gayet büyük okul çağında
(12,022 puan) tarafından
Tabi normalde okula gitmesi lazımdı
(5,483 puan) tarafından
Başıma gelse ne yaparım bilmiyorum ama bazen kızmak da gerektiğini düşünüyorum. Kesinlikle dövmek değil ama. Konuşmadan anlamıyosa sert şekilde uyarmak gerekir
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Belki ilgi hep bebektedir ve ilgi istiyordur o da ama altı.yaş küçük bir yaş değil bunları anlamak için benim oğlum yedi yaşındaydı kardeşi olduğunda asla zarar vermeyi bırak aklı gider birşey olacak diye düşse bizden önce koşar kıskançlık falan asla bilmez akşama kadar bebekle ilgilensem bana demez birşey yine kendi oynar bir şekilde vakit geçirir 
(12,022 puan) tarafından
Canım mesela emzirmeye alıyorum ya kucagıma tam emzirmeye baslıyorum normalde wc filan kendi gider ama hemen wc kosup anne bitti diye bagırıyor. Yada sürekli tok olsada emzirirken acıktım kalk diyor memeden cekinceye kadar ugrasıyor onu yapamazsa gelip yanagına bastırıyor pedegog normal diyor ama cıldırtcak
(1,345 puan) tarafından
Normal değil canım benim oğlum mesela beş yaşındayken bile olsaydi kardeşi yapmazdı bunları sanırım biraz çocukların karaterlerleriyle alâkalı olabilir çocuk sonuçta bunlar hepsi aynı değil ama zamanla belki kabullendikçe kardeşini yapmaz ona sorumluluklar verin kardesiyle ilgili mesela bezini falan getirsin sana banyo yaparken yardımcı olsun belki kabullenmesi daha kolay olur
(12,022 puan) tarafından
Yapmıyor canım hayor diyor gayet rahat
(1,345 puan) tarafından
Belki düzelir zamanla büyüdükçe allah yardımcın olsun
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Çocuk doktoru değil pedegoglarla görüşün çocuk doktoru nirmal deyip geçer pedagog nasıl.yaklasmaniz gerektiğini hakkında yardımcı olur,sabırlar diliyorum zor ama çok çabuk geçer kardeşini benim sen jnşallah
(12,022 puan) tarafından
Pedegog la görüşüyoruz canım zaten canım Dr derken pedegog
(1,666 puan) tarafından
Anladım canım bilemedim...
(12,022 puan) tarafından
O da normal diyor
0 oy
tarafından

Bendede var 6 yaşına girecek çok kıskançdı şu anda aşırı kıskanıyo senin bebe sen çocuğu beslerken deki hadi oğlum kardeşine bez getir mama verirken hadi oğlum biberonu getir karnını doyuralım de sürekli tekrarla o alışıyo bende öyle yaptım alışdı hep kıyafet falan giydirirken banyo yaptırırken falan yardım et bana diyorum ediyo alışdı 

(12,022 puan) tarafından
Canım cok ugrasıyorum bez getir hadşannecim filan diyorum umru degil hayor idye bagırıyor
tarafından
Benimkide öyle yapıyo du ama yaptırıyodum ben yinede
0 oy
tarafından
Malesef canlarini yakiyorlar kucuklerin bizimde cok geldi basimiza her defasinda sakinliğimi korudum ama bidaha olursa kizicam artik kucuk degil artik 5 yasina giricek benimkide
(12,022 puan) tarafından
Benimki 6 yı bitirecek canım 3 ay sonra
0 oy
tarafından
Ay kuzum benim büyüğüde zor miniğe de zor doğduğunda felan kucağına verdin mi alışması için ilgilendi mi 
(12,022 puan) tarafından
İlgilenmez mı hiç dogmadan camasır ları ı bile beraber yıkadık
0 oy
(747 puan) tarafından
Kiskaniyor yavrum kiyamam sabret buyusun ikisi oyun oynamaya baslayinca gecio canim dayan kirma icine atmasin belli ediyor kiskandigini allahtan icinden yasasa daha kotu idare etcen canim kollican bebegi surekli napcan o bi evre geciyor sabir
(12,022 puan) tarafından
Zaten sürekli kolluyorum. Birsey demiyorum kızmıyorum hep anlatmaya calısıyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 544 göst.
0 oy
5 cevap 213 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 144 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2oglanannesiii (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 349 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde petitto (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,781 soru

24,391,255 cevap

349,308 kullanıcı

...