+1 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde (379 puan) tarafından
Kizlar şimdi takvime baktimda Mayıs'ta baya tatil var bence Mayıs 23 e kadar her yeri kapatırlar siz ne düşünüyorsunuz 

12 Cevaplar

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Valla ben arrtik ne düşünüyorum ne hayal ediyorum onlar ciziyor bizde takip ediyoruz tek dilegim rabbim bizi kurtarsin bu cileden
-Reklam-
0 oy
(2,458 puan) tarafından
23 deģil ama 19 mayısı da atlamak için 20 mayısa kadar kapanabilir diyorlardı haberlerde
(379 puan) tarafından
Bence 20 su persmebe o haftayida alırlar
(2,458 puan) tarafından
Olabilir canım. Inşallah kapatırlar da her yeri
(379 puan) tarafından
Kanapsin sonra açılsın anama gidicem ;((
(2,458 puan) tarafından
Valla kurban bayramına kadar azalma olsa çok iyi olur. Mecburen köye gidicez çünkü
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Olabilir ramazanın son haftasını bayram tatilini falan bağlayabilirler 
0 oy
(3,819 puan) tarafından
Kesin kpnma olacakmi 
(379 puan) tarafından
Bilmiyoruz işte fikir yürüttüm Mayıs'ta baya tatil bayram sonrası catsaba 19 Mayıs var yani bunu fırsat bilebilirler belki
(3,819 puan) tarafından
Him hayırlı si bklm
0 oy
tarafından
Simdimi baslamis ne zaman açıklanır normalde aksam olurdu
(379 puan) tarafından
Mynetten bdirim geldi banada
tarafından
Himm hayirlisi olsun insaAllah su illet bitsinde kapnma olsun onemli degil gir çık gir çık 1.5 sene oldu
0 oy
(16,330 puan) tarafından
Herşeyin hayirlisi olsun yararlı ise kapatilsin şimdi ki virüs çocuklar için tehliklei çünkü 
0 oy
tarafından
Vallahi ben hiçbir şey düşünmüyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim zaten alıştık İnsanlarla oyun oynanıyor böyle bir yasak oluyor bir olmuyor ya kapatsınlar ya Hiç açmasınlar ya da tamamen açılsın çocuk oyuncağına döndü bu iş
0 oy
(379 puan) tarafından
Kapatılsa nolucak herşeye rağmen bu kadar kaybe rağmen kimse umursamiyo ki hâlâ virüs diye bişey yok diyen var 
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Kapatinca bir sey olmuyor maalesef.Kimse bir birinin kicindan cikmiyo herkes her gun misafirlikte
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcımiz olsun inşallah .. 

Sadece düşündüğüm şey şu kirayı , elektriği suyu , doğalgazı yemeyi içmeyi , oğlumun ihtiyaçlarını nasıl yapacağız bilmiyorum :(((( kapanma olmasini çok istiyorum azalsa da rahatlamak biraz daha . Ama ihtiyaç konusunda korkuyorum Rabbim bu ay hürmetine cümlemizin yardımcısı olsun inşallah
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Hiç bir şekilde kapatma yapmazlar cnm vaka sayilarimizda azalma var aynen devam der geçerler azalma olduğu da muamma bence kapanma olmasın diye azalttilar buda bnm fikrim
tarafından
Artıladim
(3,275 puan) tarafından
Sağol balım
0 oy
(410 puan) tarafından
Tam kapanma olacagii sanmiyorum yapamiyorlar tam kapanma deyip gene herkese izin veriyolar esim sahsen boyaci 1 ay izin cikardilar hemen cumartesi pazar marketleeri acmanin hic bir mantigi yok haftaici herkes alacagini alsin hafta sonu gene markete diye herkes sokakta 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 268 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.