+1 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Dün Arkadaşın biri Kızılay'dan yardım veriliyor diye posta açmıştı Çok sağ olsun teşekkür ederim ben ona başvuru yaptım ama bunu nasıl öğreneceğiz nereden haberimiz olacak yani başvuru kabul olup olmadığını nereden bileceğiz Bununla  ilgilisi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yokmu .. BILGISI olan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende basvursum ya ararlar yada gmailden bildirim gönderirler diye düşünüyorum
tarafından
Hmmmmmmm
0 oy
(5,987 puan) tarafından
Bnde başvurdum kendıme bıde ablama inşallah çıkar eyer çıksa ararlar yda mesaj falan atarlar kapıya kart da bırakıyorlar
tarafından
Hadi ınsallh yaaa eşim üzülüp duruyo kira geliyo iş yok cocuklarn masrafları var şükür tencere kayniyo ama yetmiyo
(5,987 puan) tarafından
Cnm bnm eşim de aylardı boştu daha yenı iş buldu kızılayı telden aradım ramazanda dağıtım olıyr dedı kayıt aldılar hfta sonu dağıtyorlar sen telefondan da aara istersen başvuru yaparlar cnm bide kendı belediyeni ara bna her ay 300 tl veryoralr dı 6 ay 300 tl aldm bide mayısta bıdaha arayın yıne vwrckler geçen gün koli getrdler
tarafından
Nedicem belediyeye bide kızılayın numrasi
(5,987 puan) tarafından
Kız kendı oturtdugun semtin belediyesi ni ara de kiradyız durumumz düşük yardım başvurusu yapmak istiyorum de bu herkese veryorlar gıda yada para yardımı yapyorlar kızılay da kendı oturdugun semti ara bağlar lar durumu nu anlat yarıdm başvuru su yapmak istiyorum de ben bir kaç ay önce aradım koli dağıtıyor hafta sonu kadın ismin listede varsa gelir hafta sonu dedı
0 oy
tarafından
Canım her ile yardım ediyorlar mı bende başvursam
tarafından
Bilmiyorumki bitanem
0 oy
tarafından
Bende basvurmaya calıstım ilçr kısmı ısaretlenmıyo ısaretlenmeden  de kabul etmıyo
tarafından
Hmmmmmm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Damla berna (2,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 409 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
9 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3yaramazannesi (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu

409,054 soru

12,294,421 cevap

38,293 kullanıcı

Kategoriler

...