0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben şuan 2 haftalık falan hamile görünüyorum değerlerim 46 dan 304 e yükseldi bugün kadın doğum uzmanına gidicem en azından nasıl.bir yol izlemem gerektiğini anlatır ilk gebeligim . Acaba kese falan görünürmu bu değerle . Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim alttan falan myane etmez dimi şuan 

7 Cevaplar

+2 oy
(25,181 puan) tarafından
Şuan bu değerde gitmenin bi anlamı yok cnm Bi hafta bekle öyle git hem keseyi görürsün şuan kese görünmez zaten. Vajinal muayene etse bile bu zararlı birşey değil aksine çok önemli birşey. Karından görünmeyeni vajinal muayene ile görür. Malesef çoğu insan bunun bilincinde değil. Vajinal muayene vajina içine yapılır ve kamera ile rahim görülür. Gebelik rahimde oluşur. Alet rahime sokulmaz yani. Zaten zararlı olsa doktor bakmaz. 
(2,474 puan) tarafından
Ah selom güzel selom tatlı selom ne güzel anlatmışsın :)
Bende anlamıyorum vajinal muayeneye öcü muamelesi yapanları ☺️☺️☺️
(25,181 puan) tarafından
Ah canım sağol. Hiç sorma,hamileliği düşükle sonuçlanan buna bağlıyor hemen. Doğruyu araştırıp öğrenmeden. Ki işinin ehli olmayan doktorlar bile buna öcü gözüyle bakıyo hamile napsın
tarafından
İlk gebeliğim bilmiyorum o yüzden . Teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın . Ben en azından nasıl bir yol izlemem gerektiğini bana anlatır ne yiyip ne iciyim anlatır diye gitmek istedim .
(25,181 puan) tarafından
Folik asit içmiyorsan ondan vericektir. Sen sağlıklı beslen normal bir şekilde zaten 1 hafta sonra gidince verir o folik asitte
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Kese 4ten sonra görülebilir. Yani daha cok erken görmeyebilir doktor.. 4ten sonrada genelde 5e 6ya kadar vajinal muayene ile görünüyor. Ama şuan muayene etmeyebilir
tarafından
Anladım canım alttan muayne ederse yeni olan oluşuma bişey olurmu acaba ??
(2,474 puan) tarafından
Hayır canım
Çevrende olur diyenler olacaktır. Hamileyken çok araştırdım böyle bir vebale kimse girmez sorun olmaz
tarafından
Yani dimi herkes alttan baktirma falan diyor bende tedirgin oldum
(2,474 puan) tarafından
Sende araştır internetten tedirgin olacagın hiçbir şey yok canım
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Kese genelde 5 6 haftalikken falan gorunuyor sanirim sizin ki erken. Allttan muayane istege bagli. Siz istemezseniz yapmaz. Ama bazi doktorlar alttan bakiyor erken haftalarda keseyi görmek icin
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Vitamin verir doktorun bakmaz bile kese gorunmez cunku bnde son adetime gire 3+6da gitmistim doktora bana bile bakmadı hatta hamile degilsindir o kadar küçük gebelik idrar tahlilinde cikmaz demişti ( bn idrar testi yapmisttim evde) kan alalim dedi kan verdim pozitif olunca doktorda sasirdi:) vitamin verdi 2 hafta sonra kontrole cagirdi 
tarafından
Ah bu doktorlar !! Tamam anlıyorum olaya duygusal yaklaşmamsk zorundalar ama iyice insanın hevesini somuruyorlar ya . Bende kan verdim test yaptım hepsi pozitif hala bana var gibi diyorlar var gibi ne demek değerim yükseldi hâlâ işte olabilir yine heveslenme diyorlar anlayamadım
tarafından
Doktorlar boyle malesef benim adetim 1 hafta geçmiş 4 5 tane test yaptim hepsi pozitif saglik ocagina gittim kan vericem testlerim pozitif cikiyo dedim aile hekimi kac gunun gecti dedi 1 hafta dedim neymis efendim 1 hafta gecince cikmasi mumkun değilmişte test bozulmuş ta gidip bi hafta sonra  adet olmazsam gelmem gerekirmiste sinir oldum inat ettim kani vermeden girmicem dedim verdim pozitif cikinca doktorda hemsirede sustular hic bisey diyemediler:D
tarafından
Vallahi ben ovulasyon testiyle öğrendim bide düşün gebelik testi bile değil ki çok erkendi ayın 8 inde yumurtlama günümdu o zamandan hesapla işte ondan önce birlikte olmamıştık gayette belli oluyor . Bu doktorlar heveslenmeyelim kötü sonuclanirsa uzulmeyelim diye falan yapıyorlar ama biraz üslup yanlış
tarafından
Evet aynn ondan boyle konuşuyorlar:)
0 oy
(379 puan) tarafından
Kese görünmez canım şuan binin üzerinde olmasi lazım kesenin 4. Haftada alttan ulrasonla görüne bilir 
tarafından
Anladım canım en azından nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlatır
0 oy
tarafından
Alttan muayene etmez ben ilk  adet günüm geçer geçmez yaptım gittim 2 3 gün sonra 4 haftalık görünüyor dedi .keseyi hemen görürler canım. Ama diş gebelik hakkında bilgi veremezler 
tarafından
Arkadaşım dış gebelik geçirdi ilk yaptigi kan testinde değer 700 kusur lerdeydi 2 gün sonra 190 Lara indi hemen sanırım ilk etapta o kadar yüksek çıkmasıda problem oluyormuş .benim normal değerinde çıktı Allah'a şükür artışta güzel şuanlık umarım böyle devam eder
0 oy
(7,436 puan) tarafından
2 haftalık gebelik olmaz en az 4 haftalık olur bu değerle kese görünmez 2 hafta daha bekle 6. Haftada kese net görünür ve bazen kalp atışı bile duyulabilir 
tarafından
4 haftalık zaten adet tarihime göre ama.yumurtlamama göre 2 haftalık . Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için rahmime falan baktı sorun yok dedi Allah'a şükür iç gebelik gibi duruyor dedi bugün bidaha kan verdim bakalım umarım yükselmiştir

İlgili sorular

Kategoriler

1,500,132 soru

24,500,852 cevap

358,260 kullanıcı

...