0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
Kusura bakmayin oruclulardanda simdiden ozur diliyorum Vajinadan degilde makattan kan gelmesj bebekle alakali biseymi ki hareketleri gayet iyi ama icima kurt dustu basina gelen varmi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok basur olmuşsun ondandır 
(2,770 puan) tarafından
O nasil bisey canim kusura bakma valla bilmiyorum
tarafından
Kuzum kabız olduysan yakın zamanda Malatya çatlak olmuştur canım
(2,770 puan) tarafından
Anlafim canim sagol
tarafından
Makatta yazacaktım Malatya olmuş :D adafaf
(2,770 puan) tarafından
Hahaha sorun degil canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tuvalete çıkınca olmuşsa basur olmuşsundur. Zorlamışsan kanar 
tarafından
Yo doktorluk bisey değil canm çoğu insanda var . Gitsen de bol su iç kabız olmamaya özen göster derler bisey yapmazlar. Gün-de 2 kere lavaboya çıkmaya çalış kabız olma zorlanma olmasın diye . Sen zorlandikca deliğin dışarı doğru zorlanacak ve basurun ilerleyecek o yüzden dikkatli ol ilerlerse çok acıyor sonra . Her kan gelişinde mesela ben oturamiyorum yere diken batar gibi tirmalarcasina acıyor önüne gecmezsen son raddeye gelince ameliyat yapıyorlar ben önlem almadım dikkat etmedim ameliyat olabilirim
(2,770 puan) tarafından
Ben gunde ikiden daha fazla cikiyorum gebelikden dolayi iki saate bi tuvaletteyim nasil azaltcam  bundan sonra gunde iki sise ictigim suyu uc siseye cikartiyim bari korktum valla
tarafından
Yok ne kadar gitsen iyi zaten . Sadece kabız olmamaya bak . Geçer inşallah .  Suyun da en az 2 lt içsen yeter:)
(2,770 puan) tarafından
Sagol canim dikkate alicam onerilerini tesekur ederim
tarafından
Rica ederim canm ne demek
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Kabizlik yasiyorsan normal canm
(2,770 puan) tarafından
Galiba kabiz olmusum ya
tarafından
Canm kabiz olduysan eger 2 tane kuru inciri zeytin yagunda 1 saat beklet sonra ye 3 4 saat sonra direk aninda tuvalete cikarsn
(2,770 puan) tarafından
Deniycem canim cok sagol
0 oy
tarafından
Yok bende de var abla o kabızlıktan oluyor makat çatlağı diye geçiyor suyu çok iç kayısı çayı tüketiyorm ben kanama geçti olmadı bebekle alakası yok dedi doktor bana
(2,770 puan) tarafından
Bana orucu yasakladi doktir tutamiyorum asiri kansizlikdan dolayi ama tutmasam bile esim ve etrafimdakiler oruc olunca yiyip icemiyorum anca yanliz kaldigim zamanlar yiyip iciyorum ekmegide sadice sabah kahvaltisinda yiyorum geri hep kasik kasık yerim yemegi
tarafından
Afiyet olsun inşAllah geçer ama korkma bende çok korkmuştum bebek kontrolüne giderken öldüğünü dahi düşündüm
(2,770 puan) tarafından
Bende oyle ya en ufak bi kan damlasinda ödum kopuyor ortaligi ayaga kaldiriyorum bebege bisey oldu diye bian hareket ediyor rahatliyorumhemen☺
tarafından
:Dd maşAllah annesi dua et sen Allah'ın izniyle hiç bişicik olmaz evladına
(2,770 puan) tarafından
Rabbimin izniyle bunuda dogurayim bidaha gebeligi en fazla 6 yil sonra dusunucem☺ rabbim butun gebeleri bebegine butun evlatlari annelerine anne olmak isteyenlerede ikiz ücüz bebeklere kavustursun
0 oy
(4,565 puan) tarafından
Kabızmi oldun kendinimi zorladin yada sen kan sanıyorsun neler yedin özür dilerim ama pancar falanda yediysen kan rengi gibi oluyor
(2,770 puan) tarafından
Yok canim adet kani gibi kan akiyordu damla damla bi an korktum peceteyle kontrol ettim makattan geliyomus rahatladim biraz
(4,565 puan) tarafından
Hmm zorladiysan kılcal damarlar yırtılmış tır bagirsaklarini yumuşak tut bol su kayisi
(2,770 puan) tarafından
Kayisi daha cikmadida suyu cogaltcam
(4,565 puan) tarafından
Kuru kayısı canim
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Basur vardır canım korkma kanaması iyidir pis kanı akar ağrın varsa ağrını alır. 
(2,770 puan) tarafından
Sagol canim ivimi rahatlattin ben hic bisey hissetmiyorum ne aci ne sizlama
(2,458 puan) tarafından
Doğrudur canım ilk çıktığı zamanlar uzun bi süre ben de fark etmedim bile. Sonra elime gelince fark ettin aynadan baktım basur. Yeni yeni ağrı falan yaomaya başladı. Terleyince kaşıntı yapıyor makatta. Domates ve acı yaramaz zaten kabızlıktan çıkıyor bu da
(2,770 puan) tarafından
En sevdigimde dpmates ve ve aci biber tursulari
0 oy
tarafından
Basur vardır canım her gebede olur genelde kabızlıkta eklenince makattan kanama olması normal 
(2,770 puan) tarafından
Sagol canim icimi rahatlattim
tarafından
Rica ederim canım benim
0 oy
tarafından
Doktora görün canım eğer catlak felan derse sıkıntı normal doğum yapamazsın iyice zorlanmış olur doğum sonrası sıkıntı yaşarsın iki arkadasımada doktor dedi ilerde hamile olduğunda doktoruna soyle normal doğum sakın yapma ıkındıkça daha kotu olurmuş Allahım şifa versin kayısı felan ye çok zorlama kendini ilerlemez inşallah ❤️ 
(2,770 puan) tarafından
Birinciyi doguruken makata dogru catlak olusmusdu makatta dikislerim vardi ben ilk bas o sandim ama daha haylada emin degilim
tarafından
Allahım şifa versin inşallah düzelir canım doktora git mutlaka
0 oy
(122,627 puan) tarafından
haah sende basur olmussun
(2,770 puan) tarafından
Valla ya bi bu eksikti
0 oy
tarafından
Bneimde hamileyken gelmisti canm bi ara tuvalete cikarken zorlamistm korkma makattansa eger eminsen 
(2,770 puan) tarafından
Peceteyle tekrar tekar kontrol ettim canim eminim

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 77 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
24 Haziran 2024 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 270 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Musmutlu (431 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 263 göst.
28 Mart 2023 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,449 puan) tarafından soruldu

404,898 soru

12,129,373 cevap

36,496 kullanıcı

...