0 oy
952 göst.
Diğer kategorisinde (673 puan) tarafından
Hanımlar merhaba. Allah kısmet ederse yazın kendi evimize geçeceğiz. Mutfağın balkonu var ve ben mutfakla birleştirmek istiyorum. Balkonu neyle kapattirdiniz acaba. Şu sürgülü camlardan görüyorum ama pek sağlam görünmüyor. Önerileriniz neler olur.. 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birlestirceksen sürgülü olmaz bence teyzemde birlestirdi pimaprn yaptı normal cam gibi duruyo bence pimapen yaptır 
(673 puan) tarafından
Bi bakayim googleden canim cok sagol
tarafından
Ricaederim
-Reklam-
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Genelde normal pakpen camla kapatıyorlar  ya da sürgülü  olanlarla... saglam bence ısıyı  da muhafaza ediyor. Cam balkon  hic isi tutmuyor sakın  yaptıma  ama
(673 puan) tarafından
Yaa peki teras kısmınada yaptıracaktim ama odayla bir olmayacak o. Orasına rutubet olur mu ki gervi güzel havalarda açarım orayı ben
(4,379 puan) tarafından
Yok terasta olmaz canım  odaya direkt temas eden cam balkonlarda oluyor o sıkıntı  kışın  isiniyor ama disardan da soguk çarpışınca  iceri hep su oluyor halamin hem de küf... sana attigim görsel var ya onun  gibi bir sürü  model var nette bak istersen
(7,020 puan) tarafından
Bizim balkonlar cam balkon dediklerinin hiç biri olmadı daha kaynanamlar oda ısındı önceden burda oturamazdik diyorlar 4 yıl oldu yaptıralı ne küf ne rutubet hiçbirşey yok şükür
(4,379 puan) tarafından
Benim balkon da cam balkon ama balkon yani. Direkt odayla birlesik olunca pluyor zaten. Balkon mutfakla disari arasinda paravan gibi olunca sıkıntı  olmuyor zaten ama cambalkon direkt odanin cami konumunda olunca hep nem küf.  Halam yetişemiyor  valla acsa da kapatsa da... hatta yeni aldigi halilari mahvoldu yeni hali kestirdi  altina kenarlara da hep bez serdi
(7,020 puan) tarafından
Belki de evin yeri konumu felan da fark ediyordur canım
0 oy
(7,020 puan) tarafından
Üst komşumuz pimapen yaptırmış. Eşimin arkadaşı da pvc dograma hangisi iyi olur bilmem ben mutfakta balkon arayan biriyim :D
(673 puan) tarafından
Suan oturduğum evde 3 tane balkon var kullanmıyoruz boşu boşuna temizliğini yapıyorum. O yüzden tek balkon yeter :)))
(7,020 puan) tarafından
Doğrudur canım mutfakta balkon benim için kurtarıcı ondan herkesin düşüncesi bir değil:)
0 oy
(4,379 puan) tarafından

image

mesela böyle  canım 
(673 puan) tarafından
Cok güzel görünüyor gerçekten. Cok tesekkur ederim görsel için canim :))
(4,379 puan) tarafından
Senin evin nasil bilmiyorum  ama o balkonun  duvarlari kolon degilse biraz daha kırdırirsin şu  raf olan kisimlardan bahsediyorum.. internete balkonla muftak birlestirme yazil gorsellerden aratirsan bir sürü  model çıkıyor  canim fikir olur sana da.
(673 puan) tarafından
Duvarında kolon varmı hiç hatırlamıyorum canım. Googleden baktım ama aklımda hep sürgülü camlar vardı ama fikrimi değiştirdim kullanışlı değilmiş:))
(4,379 puan) tarafından
Cam ne kadar büyük  olursa ısi o kadar kaçıyor  canim onu da göz  önünde  bulundur. Tamam görsel manzara güzel  oluyor ama
(673 puan) tarafından
Haklısın canım burayı  ekran görüntüsü olarak aldım fikir olarak kalsın:))
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Pimapenle kapatıyorlar genelde. Evimde üç tane sürgülü cam var soğuğu çok geçiriyor büyükler bir de. Yaptıracaksan Pimapen yaptır
(673 puan) tarafından
Valla öyleymiş canim iyiki sormuşum sizlere. Pimapen olacak tamamdir :)
0 oy
tarafından
Sürgülü büyük pimapen guzel kaynanamda var 
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Birleştirme yapacaksan Pimapen yaptır cam balkon lar soğuk olur Pimapen soğuğu içeri geçirmez 
(673 puan) tarafından
Alttan illaki soğuk oluyormuş canım ya
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Annemler Pimapen yaptırdı canım 15 yıldır memnunlar
0 oy
tarafından
Kaynanam birlestirdi pişman  suan hava  alacak hic yeri kalmadı 
(673 puan) tarafından
Alttan çok soğuk oluyormuş zaten canım ya
0 oy
tarafından
Mutfagın büyümesi açısından iyi olur ama soğuk olur canım üstteki komsu yaptırdı soguk geldiği için bizimde iznmizle bizim balkonun tavanına yalıtım yaptırdılar simdiki aklım olsa yaptırmazdım yeni evli olduğumuzda eşime demişler tamam yapın demiş ben cam balkon yaptıracagım zaman sıkıntı olabilir belki başka bi komsumuzda pimapenle yaptırmıstı onlara gittiğimizde ayaklarım buz gibi oluyodu yerden cok soguk geliyo alttakinin rızası ile yalıtım yaparsan iyi olur cam balkon yaptırıpta kullanabilirsin sürekli temizlemek zorunda kalmazsın hem 
(673 puan) tarafından
Cok mantıklı aslında balkon sonuçta altı açık illaki soğuk olur. Alt katta kim var hiç bilmiyorum nasik insanlar izin verirlermi yalıtıma. Ayy bak bütün plan projem değişti simdi
tarafından
:) bende onlarda gordum baya mantıklı diğer türlü buz gibi soguk gelird ayaklarına
0 oy
(13,305 puan) tarafından
Eğer site veya tek apartmansa izin vermiyorlar görüntü kirliliğine araştırıp ona göre yapın canım 
(673 puan) tarafından
Yok kuzum mahallede bi apartman sadece isteyen yaptırıyor
(13,305 puan) tarafından
Tamam kuzum sen mecbur pimapenle yaptıracaksın çünkü cam balkonla soğuk olur

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yusuf 427 (712 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 457 göst.
3 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy