0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Anneler bebeklerimiz malum her ay buyuyolar kucuk gelen kiyafetleri nasil ve nerde sakliyorsunuz ben 2. Cocugum icin sakliyorum ama yerim yok bayaa birikti iyilerini ayirip yipranmislari atiyorum yoksa siz her bebege yeni kiyafetmi aliyosunuz ??

38 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
2 yaşa kdr hepsi pırıl pırıl duruyo baza altına kaldırdım ilki erkek ikinci kızda erkekte olsa giydiririm yeni giyside alırım tabii ki ama ilki kdr çok gerek kalmaz 
-Reklam-
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Kardeşimgilin sekreter doğum yapacakmış ona düşündük bakalım inşallah ulaştırabilirim. Ben ikinciyi düşünmüyorum Allah nasip ederse de alırız. Durumu olsa da olmasa da ikinci gelen de eski giymek zorunda değil o da birey biz bütün sülale aynı kıyafetle büyüdük hala teyzemin verdiklerini giyerim giymem değil ama bence bireye saygı duymak lazım. 
0 oy
tarafından
Daha ilk çocuk hiç bişeyini atmiyom valla herşeyi sakliyom 5 aylık olacak 
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Herseyini sakladım birşeyini atmadım ikinciye hamileyim inşallah buda kız ona kullanacam iyi olanları felan bakacam zaten ben çok giysi almadım büyük aldım az aldım her ay birşey çıkıyor sonuçta diye su an 15 aylık toplasan küçük valizle 1 valiz gelir 
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Aynen bende saklafm canm ikinvi olursa diye çünkü hic giydiremediklerimdr var icinde daha etiketi üstünde olanlar var hepsini vakumlu hurca kogdum yerde kaplamadi 
0 oy
(129,715 puan) tarafından
cogunu anneme verdim o bende hatira kalsin dedi
0 oy
tarafından
2 oğlum var peş peşe oldular zaten peş peşe giydirdim sonra lekeli falan olanları attım yeni olanları da kuran kursuna verdim hocalar ihtiyacı olanlara dağıtıyordu 
0 oy
(337 puan) tarafından
Bebeklik kıyafetleri sağlamdı kaldırdım nusene çıkarttım ikinciyi bekliyor yeni de aldım ama şimdi oğlum giydiğini yırtıyor eskitiyo montları felan kaldırırım ama onada yenisini alırım çünkü sağlam bişey yok 
0 oy
(914 puan) tarafından
İkinciye pek bir şey almadım . Abisininkileri giyiyor. Eksik olanları aldım tabi eskileri attım . Çok eskimiyor zaten hemen büyüyorlar. Oğluma da kıyafetler eltimin oğlundan geldi . Yani küçük oğlum 3.  kez giyiyor kıyafeti ama çoğu yeni gibi . Bu arada kıyafetleri saklarken sararmasin diye sabun koy dediler . Ben bilmiyordum hep sarardı ama çıkardım lekeleri baya uğraştım tabi
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Hepsi duruyor, bazamın altına yıkayıp ütüleyip hurçlayıp kaldırdım
0 oy
(261 puan) tarafından
3 ten fazla çocuğu olanlara birşey demeyeceğim bu konu hakkında:) 

Benim ilk bebeğim ben yiprananlari atmayı geri kalanını güzelce yıkayıp posetleyip yatağın altına koymayi düşünüyorum.
tarafından
Kiz postun tarihine bakmadin mi
(261 puan) tarafından
Baktimm ama cevap veresim geldi :D
0 oy
tarafından
2. bebeği düşünmediğim için çoğu kıyafetini dağıttım sonra hamile olduğumu öğrendim oda erkek yeni doğan alışverişi yaptım tekrar şuanki oğlumun olmayan kıyafetlerini huçlayıp kaldırıyorum doğumdan sonra yavaş yavaş dağıtmaya başlıcam tekrar kıyafetlerini 
0 oy
(31 puan) tarafından
Öncelikle kare sandık hurçlarda saklıyorum yerin yoksa sen vakumlu hurçlarda saklayabilirsin ilk çocuğum erkek yeni kıyafetlerini saklamıştım 2. Çocuğumda erkek ben birazda kendim alışveriş yaptım abisininkileride giyiyor ama yıpranmışları veriyorum 
0 oy
tarafından
İlk giydiği elbise leri sakladm diğerlerini de  ihtiyacı olan bir arkadasa verecem inşallah. .
0 oy
(818 puan) tarafından
Hepsini verdim canm evet belki anı diyeceksiniz ama hayır yaomak bana gore en guzeli ben ihtiyac sahibi bi tanidiga verdim hep yine bir suru var yine vericem ben ogluma hamileyken bana da baskasindan gelmisti simdi ikinciye hamileyim yine gelir biraz da ben alirim oldu bitti 
0 oy
(149 puan) tarafından

Vakumlu hurclara koyunca çok fazla yer kaplamiyor canım.  4 sene o şekilde sakladım şimdi oğluma kullanıyorum ablasının eşyalarını :)

0 oy
(2,138 puan) tarafından
Kızımın kıyafetlerini ikinci çocuk düşündüğümüz için saklamıştım. Bebeğimin erkek olduğunu öğrendiğim zaman erkek bebeğe giydirilecekleri ayırdım diğerlerini ihtiyaç sahibi birine verdim. Tabi kızımın bebeklik kıyafetinden bir iki tanesini hatıra olarak bıraktım :)
0 oy
tarafından
Kucuk tuvaleti kapatmistm fazlaliklar ordaydi onlarida oraya koydm cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 214 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 242 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.