0 oy
939 göst.
Diğer kategorisinde (4,636 puan) tarafından
Kızım 4 aylık Sütüm yok maması da bitti biraz bebe bisküvisi versem olur mu memeyi emiyor ama olmadığı için ağlıyor sabahtan

22 Cevaplar

+4 oy
(337 puan) tarafından
Arkadaşım bak ramazan günü kırmak için yazmıyorum ama sürekli karşıma çıkıyorsun geçenki postunada yazdım olmaz böyle senin eşinin eli ayağı tutuyo üstüne gidiceksin başka şehirlerde tutunmaya çalışıcaksınız yazık o yavrulara seneye gidicez falanla olmaz kusura bakma biran önce gitmesi lazım sen ya evinde durucaksın bi süre o size para göndercek ya da annene gidiceksin sizi yanına alana kadar herkes dört dörtlük yaşamıyor böyle yardımlarla yürümez insanlar ülke değiştiriyo tutunabilmek için bi söz var belki biliyorsundur elden gelen öğün olmaz o da vaktinde olmaz rızkı veren evet Allah sen çabalamadıktan sonra daha çok sürer böyle 
(4,636 puan) tarafından
Gerçekten sana hak veriyorum ama çok büyük sorunlar yaşandı o yüzden güvenip bırakacağı kimse yok yada tek bırakıp gidemiyor işte çok şükür günlük işler çıkıyor bugün de aslında vardı gidicekti 150 TL alıcaktı ama yağmurluydu hava o yüzden gidemediler
(337 puan) tarafından
Canım annene babanada mı güvenemiyorsunuz ben sizin için diyorum inan ki üzülüyorum okudukça keşke elimden gelsede bütün ihtiyaç sahiplerine yetebilsem ama delikanlı insanlarsınız taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız yeter ki isteyin rabbim bu mübarek günler hürmetine hayırlı kapılar açsın kurtarın kendinizi inşallah
(4,636 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun bu güzel mesajlarin ilgin için ailem kabul etmez öyle canım çekindim burda söylim ama yanlış anlaşılmak istemiyorum o yüzden doğrusu bu kaynaklarda da eltim kaynım istemez kalalım burnumuzdan getirirler
-Reklam-
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Ver kuzum suyla aç çorba bile versen olur. Pirinç unu ucuz alabilirsen o da olur. 
(4,636 puan) tarafından
Çok sağol inşallah birşey olmaz
(425 puan) tarafından
Pirin unuyla buyumusuz hepimiz ben hic meme emmemisim  nolcak herkez aptamille mamayla beslenmedi
(13,308 puan) tarafından
Yok kuzum ne olacak pirinç unu ve normal inek sütü ile büyümüşüz biz şimdi yaşından önce süt bile verdirmiyorlar. Çok da takılmamak lazım doyur sen çocuğunu
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Ver cnm olmadı yoğurtla karistir Allah yardımcın olsun
(4,636 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(29,600 puan) tarafından

:// orucmu tutuyorsun çocuğun doymuyor da tutma :/

(4,636 puan) tarafından
Yok tutmuyorum ama gittikçe kesildi sütüm
(29,600 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun :(
0 oy
tarafından
yedir madem cocuk acsa  aç ac dururmu el kadar bebek col fazla tok tutacagini sanmiyorum 
tarafından
pirinc unu varsa muhallebi yapip yedir
(4,636 puan) tarafından
Tamam çok sağolun ben yapim hemen
tarafından
bebek muhallebileri
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canım ver bebe bisküvisi suyla veya yoğurt ile verebilirsin pirinç unu mamasida versen olur tok tutar hem
(4,636 puan) tarafından
Cici bebe tek vardı verdim çok ağladı boğazında kaldı ama karnı doydu biraz uyudu Allah razı olsun
(3,101 puan) tarafından
Allah cümlemizden razı olsun canım
0 oy
(16,676 puan) tarafından
Hangi mamayi veriyorsun canım kucukmus de sen bari ye sütun olsun 
(4,636 puan) tarafından
Aptamil veriyorum Bebelac verdim yemedi ne yesem sütüm olmuyor :(
0 oy
(12,771 puan) tarafından
İrmik pirinç unu bunlar biraz daha uygun şeyler eline 3 5 geçtiği zaman al at kenara bu kadar aç kalmadan yaparsin koy pişir ver hiç yoksa unu kavur çorba yap 
(4,636 puan) tarafından
Cici bebe tek vardı verdim çok ağladı boğazında kaldı ama karnı doydu biraz uyudu Allah razı olsun
(12,771 puan) tarafından
İyice su ile biberon dan geçecek kadar sulandir cnm
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Bebe bisküvisi faydalı değil ki tatlım, yoğurtla başlamanı tavsiye ederim
tarafından
Şuan  açlığa  çare  ariyor ek gidaya baslicam demiyorkiii
(1,850 puan) tarafından
Canım olayı yanlış mi anladin acaba kadın çocuğum AC agliyo diyo COCUK AC AC
tarafından
Anladim seni anladım ☺️
(1,850 puan) tarafından
Hahaha :)) burdan admine sesleniyorum yeter admin değiştir adımı ;)))
tarafından
Değişmiyor  maleseff anladim☺️
0 oy
(148,100 puan) tarafından
allah senin yardimcin olsun
(4,636 puan) tarafından
Allah razı olsun sevdam
0 oy
tarafından
Bir şey olmaz ınşallah  canım arı mama ya da pirinç unuda  verebilirsin yavrum ac ağlamasın kıyamam 
(4,636 puan) tarafından
0 oy
tarafından

kartımda vardı onuda kaybettim kullanamıyorum getirden evine sipariş ederdim ama elim kolum bağlı :'(

(4,636 puan) tarafından
Allah razı olsun rahimem senin o iyi niyetin yeter
0 oy
tarafından
Ver canım ver suyla karıştır ver pirinç unu varsa muhallebi yap rabbim yar ve yardımcın olsun 
(4,636 puan) tarafından
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Ver kuzum hic birşey olmaz pirinç unu ver varsa eğer ya da bisküviyi suyla ya da yoğurtla karıştır ver muz varsa ez ver elma rendele ver ama bebek rendesinde rendele çorba yap ver sende bol bol su iç ye dinlen
(4,636 puan) tarafından
(1,850 puan) tarafından
Doyduysa tamam :) minnak aglamasin ya
0 oy
(12,015 puan) tarafından
Bir özele bakar mısın canım
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Gündüz çocuk uyuduğunda Sen de uyumaya çalış süt birikimi olur inşallah
(4,636 puan) tarafından
Uyuyorum yemeye de dikkat ediyorum ama gittikçe bitti
0 oy
(4,636 puan) tarafından

Rabbim hepinizden razı olsun cici bebe verdim çok ağladı yutarken zorlandı boğazında kaldı şimdi uyuttum o yüzden cevap yazamadım hepinize hakkınızı helal edin

0 oy
(5,893 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım pirinç unu muhallebi yap ver  acıkınca
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Cnm mama alabildin m i
(4,636 puan) tarafından
Aldık Allah razı olsun sorduğunuz için :)
(1,850 puan) tarafından
He iyi o zaman kiz :)) bende simdi gittim benim sipaya aldim vallaha bitmeden aliyoz para dayanmiyo mamaya
(4,636 puan) tarafından
Gerçekten de öyle hem pahalı hemde hemen bitiyor
(1,850 puan) tarafından
En büyüklerinden aliyorum 6 gün gidiyo gece gündüz iciyo ayrica ek gidada aliyo
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Sana bir önerim var canım sabah akşam bir bardak suya iki kaşık üzüm pekmezi karıştırıp iç daha ilk geceden sütün artacaktır inşallah Allah yardımcın olsun 
(4,636 puan) tarafından
Allah razı olsun :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 336 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 494 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
0 oy
18 cevap 784 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,636 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,420 soru

23,693,522 cevap

311,143 kullanıcı

...