0 oy
328 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar benim durumumu az çok bilen vardır herhalde. 2 tane doğalgaz futuram var elektrik 1 tane ödeyemedim. Oğlumun maması kalmadı 10 aylık süt verince sulandırsam bile kabız oluyor. Ek gıda da çok kötüyüm oğlumun iştahı iyi maşAllah ama elde avuçta olmayınca her zaman sebzeler çorbalar yapamıyorsun. Yavruma çok üzülüyorum sürekli muhallabi mi deniliyor ondan veriyorum un su şeker kurban olduğum da yiyor bu gün yine doldum. Kusura bakmayın. Şimdi ben acikkapiya başvurdum beyaz masaya Kızılay'ı aradım başvurdum. Yardım haritasına başvurdum bir kadın 2 paket bez alıcam dedi sonra kargoyu karşılarsan dedi almadi geçen hafta kaymakamlığa ve muhtara gittim bunlar ne zaman sonuçlanir başka nereye başvurabilirim. Lütfen akıl verin bana yoksa ben kafayı yiycem yokluktan. İnanın kendim için değil oğlum için ve birde ahbaba başvurdum  

3 Cevaplar

0 oy
(3,644 puan) tarafından
Cimer'e yaz canım daha hızlı sonuç geliyor, Bu arada polisi de arayabilirsin canım Bazı Mahalle ilgileniyor erzak yardımında
tarafından
Polise ne diyecem kuzum
(3,644 puan) tarafından
Erzak yardımı deyince ilgileniyorlar bizim mahalle polisi bakıyordu 155 i ara bi bilgi al
tarafından
Teşekkürler kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Deniz feneri canım nette numarası var ara konuş karakola git bazı yerlerde karakol da erzak dağıtıyor vefa diye Bi dernek var birde ramazan da muhtarlar da dağıtıyorlar muhtarlık benim evin karşısında mesela görüyorum bizim muhtar hep dağıtıyor millet gelip alıyor koli koli tabi bizim muhtar ******** hep kendi tanıdıklarına veriyor o ayrı 
tarafından
kimi kime şikayet ediyorsunuz bence hepsi aynı
tarafından
Kontörüm  yok ki aramak için canım muhtara gittim de bana erzak falan hiç demedi yine gideyim kuzum sağol
tarafından
Beyaz masaya şikayet ettim ertesi gün geldiler ama noldu bilmiyorum
tarafından
İnternet üzerinden başvuru yap canım arayamıyorsan
tarafından
Teşekkürler kuzum
0 oy
(316 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun sen cnm 
tarafından
Fatih canım İstanbul

İlgili sorular