0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,166 puan) tarafından
burda her kes yazdi dun yardimci oldu.  cok tsk ederim. patates kizartim. oglen elimle ufak ufak kizima verdim. 4  kucuk parca yedi sora kafasini cevirdi  bekledim sora verdim istemedi. bende zorlamadim. defalarca  kafssini cevirdi zorlamadim. purede vermiyecem acikinca oyle devam edicemm.  bir az kecsin acikonca yine vericem..  kusmadi ogurmedi bu kes. yumsak oldugu icin sevdi. aciktikca ogle ogle vericem pure haline getirib vermeyecem asla.   burdaki her kese tsk ederim yardimci oldunuz diye. tek tek yazmadim

1 cevap

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Maşallah bu aşamada plav yap oda güzel pütürlü makarna ver kopart ekmek ver hep pütürlü ver muhallebi gibi yapacak isen yulaf kucultmeden direk pişir tatlandır öyle ver 

Mesela mercimek çorbası yap ama robotta çekme taneli olsun eline elma ver meyve ver ekmek simit ver (gözetim altında )
(1,166 puan) tarafından
tamam canimya. demekki verirken yiyorlarmmis. o kadar korkuyordumki azar azar verdim zorlamadim yemedi belkedim 1 saat sonra erteledim.. simdi sutunu icidi aksam sekerlemesi yapiyor. oynanincada oyle istahsiz bebek oldugu icin. cok acikmiyor.
(1,166 puan) tarafından
makarnayi nasil vereyimki hic vermedimde  ben?
(12,768 puan) tarafından
Canım makarna gaska 2 bol ver agizina sonra tek tek ben o zamanlar tek tek verirdim çiğner yutardi hiç blender kullanmadım
(12,768 puan) tarafından
Pankek yap krep yap küçük kucuk kes ver salatalık domates ve hep küp küp verdim ben pirinç pilavı bulgur pilavı makarna şehriyeli çorbalar ezogelin bunlar hiç küçültme verdikçe alışır
(1,166 puan) tarafından
tamam canim ya.  cok tsk ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
26 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
0 oy
9 cevap 187 göst.
0 oy
8 cevap 143 göst.
1 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esnmhmt (72 puan) tarafından soruldu

413,193 soru

12,440,382 cevap

45,963 kullanıcı

Kategoriler

...