0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tüm tavugum vardı yarısını yaptım şimdide yarısını yapacam da tavada kızartmak istiyom haşlayım mi yoksa direk soslayip ağır ateşte kizartsam pişer mi ilk defa yapacam

5 Cevaplar

+1 oy
(748 puan) tarafından
Canim iki kasik yogur koy zeytinyag baharatlari ekle bi kasik salca guzelce yedir gavuga agzini strecle kapat at dolaba dinlensin ceksin sosu sonra tavada kizart pamuk gibi lezzetli bi tarif ben sosa sarimsak ta koyuyorum bi tanede sogan rendele mukemmel oluyor 
tarafından
Tamam çok sagol bunu deniycem
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sostan kastın ne?

Tavaya koy suyunu salsın sonra baharatla biraz yağ koy pişer inşaAllah 
tarafından
Yani önden zeytinyağı baharat a bulayıp dolapta bekleteyim mı diyorum
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Marineli daha guzel oluyor bence. Yogurt salca sarimsak yag ve baharat at dolapta beklet sonra pisir bence 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Haslamana gerek yok ama hic su koymazsan yanar ben yarim su bardagi kadar su koyup en kısık ateste pisiriyorm bi zaman sonra tavuk da suyunu saliyo zaten
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Tavuğun parçalarını tavaya diziyorsun azcık da su ekliyorsun azcık yağ. Suyu çekince bi tarafı kızarınca çevirip kızaran tarafına kekik serpiyorsun mis
tarafından
Teşekkür ederim canım:)
(2,458 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili bir soru bulunamadı

397,115 soru

11,877,463 cevap

35,994 kullanıcı

...