Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_dbbcaf2f1bf273e0a9eab251a0dd7973, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Çocuğu uzamış sarılık geçiren anneler bakabilir mi?-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
155 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebeğim tam 40 günlük uzamış sarılığı var gövdesine hafif indi sarılık ama yüzünde net belli ...  sarılık değeri 10.52 bugün doktor tahlil istedi ama 15 gün sonra gelmemiz gerekiyor beslenme eksikliğinden değil bu sarılık öyle olsaydı idrarı dışkısı yerinde olmazdı farklı bir sebebi var yaşayan anneler tecrübelerini paylaşabilir mi? 

4 Cevaplar

0 oy
(16,013 puan) tarafından
Canim kan gruplariniza baktılar mı ? Benim kizimin degerleri düşmüyordu kan gruplarimiza baktilar. 
tarafından
Bugün verdik kan. Sonuçlar 15 gün sonra :(
(16,013 puan) tarafından
Niye geç cikıyor canim . Biz kani vermistik 3 saat sonra çıkmıştı.
tarafından
Bütün kanlar aynı gün içerisinde çıkıyor da bir kan 15 gün sonra çıkarmış. O yüzden 15 gün bekliyoruz:/
(16,013 puan) tarafından
Hmm anladim canim. Insallah kanı yeterli miktarda almişlardır. Biz ilk verdigimizde hemşire yeterli kan almamiş o yuzden ikinci kez vermiştik. Çocuğa iki kez o eziyeti cektirmek çok kötüydü.
-Reklam-
0 oy
(11,941 puan) tarafından
Ben bacım anne sütü sarılıgı deniyor benşm ki 1.5 ay sürdü
tarafından
Sağolasın canım bilgilendirdiğin için
0 oy
(196 puan) tarafından
Canım anne sütündeki bilirubinden kaynaklı oluyor. Benim oğlum da da oldu üç ay. Kilo alımı baya iyiydi. Dr dert etme düzelir dedi ve öyle de oldu
tarafından
İnşaallah düzelir canim ya
(196 puan) tarafından
Duzeliyo canım dert etme
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Benim kızım 16 gunluk değeri 12 yuzu hala sarı 20 olmış ilk başda ışık tedavisi aldık kan uyşmazlığımız varmış kanın kendi içinde de gurupları varmış büyük E uymuyomuş eşimle ikimiz A pozitif kızım 0 pozitif  sen kan uyuşmazlığınıza baktırın çok geçmiş olsun 
tarafından
Sağolasın canım benim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 138 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elif222222 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 471 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu