0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 katta ki komusumun iki kızı var kızlar neyse benı bilen bilir bebegımı kaybettim seneye tekrar nasip ederse Rabbım ıkıncı evladım olsun isterim cay ıcerjen komsularım la bu konu gecınce bende Rabbım saglıklı versin ama bir tane daha oglum olsun 2 erkek kardes gorunce cok ozenıyorum nedense dedım belki de hıc abim erkek kardesım olmadıgı ıcın komsum bana tavır almıs 2 kattaki komsum geldı az once o dedı  benım kızım var benu rencide etti diye halbuki sorulunca sadece fikrimi belırtmıstım ki illa erkek olsun da demedim haşa Rabbım bilir bunu saglıklı olması benım ıcın hepsinden oncelukkı ben oyle şad dolandırmyı sevmiyorum msj atıcam sızce ne yazıyım dırek dırek soylıcem yanı 

8 Cevaplar

0 oy
(4,097 puan) tarafından
Komsun neden üstne almski gayet normal bisey demssn bende 2 kizim bi oglum var 4.hamleym buda erkek olsn isterdm oğlum yanlz olmasın die ama kismet bu kiz hayrlisi olsn tabi
tarafından
Kotu bırsey de demedim yanı canım fıkır soruldu tek cocuklu benim aralarında bende dedim yani
(4,097 puan) tarafından
Olblr cnm fikrini sylmessn ay buz kadinlar bazen olayi nasl büyütrz derdndeyz
tarafından
Gercekten sok oldum yanı
-Reklam-
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Komşunun kafası ey değil

tarafından
2 kızı ver rencide etmısım onu ben kimim de Allahın verdıgı ı rencide edecem yanu
(30,406 puan) tarafından
Aman kuzum takma
0 oy
tarafından
Direk şöyle yanlış anladın diye mesaj atma yüz yüze güzellikle konuş demekki kadın istyir mis erkek evlâd ondan bu tavrı Allah ona da verisn sanada canm 
tarafından
Ben ona bırsey demedim canım sorun bu soruldu kendi fikrimi dedım daha yuz yuze gelmem
tarafından
Boşver kimseye kendini anlatma keyfine bak seni bilen biliyor üzmeye değmez kendini
tarafından
Yok kız üzülmek degil de yuzune soylemek istedim yanu
tarafından
Görünce soylersjn
0 oy
tarafından
Bence bahane arıyormuş o küsmeye ben olsam umursamazdım direkt ona aladin yok sözün yok herkes ister oğlan ister kız ister kime ne ki rabbim ne nasip eder bilinir mi benimde iki kızım var oğlum olsaydı ilk bende ikinci oğlan olsun çok isterdim peşpeşe aynı cinsiyet olunca daha iyi oluyo daha kolay büyüyo şimdi iki kizim üstüne oğlan geliyor her şey sil baştan masraf
tarafından
Yanı canim bende ıcımden geceni soyledım soruldu orda konuyuda acan onlardı
tarafından
Bence olayı hiç uzatma canım üstünede düşme bütün dertler bitti de o mu kaldı allahasen "))
tarafından
Uzatmazdım camım ama asıl sınır oldugum millete bıyle dıyor yuzume gelince balkonda gorunce canım cicim asla sevmedıgım sey o benim hayatım da olsa ne olur olmazsa ne olur
tarafından
Işte sen gönlünü alayım yada işte başka bir cevap vereyim dersen onu önemsemiş olursun muhabbeti kes hiç bir şey deme ki ha var ha yok bi önemin yok u anlasın
tarafından
Daha asla csnım sildım wpden de
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Komşunun alınma günüymüş sana alınmış demek ki ;D bende hep ilk çocuğum erkek olmasını istedim benim abim yoktu eksikliğini çok hissettim çocuklarımın abisi olsin diye çok şükür Rabb'ime oğlum oldu
tarafından
Gozun aydın canım benim de hıc erkek kardesım olmadı bende ondan sanırım
(3,675 puan) tarafından
Evet canım bir yerin buruk o yüzden isteğin Rabb'im gönlüne göre versin
tarafından
Amin canım amin ınsallah
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Belliki o komşunun üstüne çok gitmişler zamanin da erkek çocuğu yok diye. Seninki de tuzu biberi olmuş. Sizin dediğinizde absürt birşey yok tabi söyleyiş tarzınıizida bilemem.   Yani o kadına da üzüldüm açıkçası.  2 tane pırlanta gibi kızı varmış onlar için  dua etmek  ve rabbime şükretmek varken neden böyle saçma sapan şeylere takılıyor ki.
tarafından
Hayor canım bilmesem amenna ama kayınvalıdesı de 4 katta oturuyor tam aksine kız torun diye agzından bir laf yok uzerıne titriyor lar soru soruldu bende normal sekılde fikrimi belirttim cunku en genc benım aralarında bana sordular ne istersin diye bende ıcımden geceni belirttim olay bu kendi kendine tavır yaomıs
(1,242 puan) tarafından
Eee demekki fikirlerimize saygı duyan insanlara fikirlerimizi belirtmek lazimmis. o ınsanlada bundan sonra  aynı ortamda susmayı tercih ederim şahsen . Sizin yerinizde olsam hiç bir açıklama yapmam..haksizken kendisini haklı görür..yaa çocuğu olmazsa eyvallah dersin hani üzülüyor. Ama iki evladı var ama derdi erkek çocuk.
tarafından
Rabbım akıl versin evladım var demiyor da alındıgı seye bak daha benım le aynı ortam da Bulunamaz zaten mesafe iyidir
(1,242 puan) tarafından
O.takinti haline getirmiş artık.  İnşaallah kızlarının psikolojisini etkilemez yani. Aynen öyle en güzeli uzak durmak.
tarafından
Insallah canım ınsallah
0 oy
tarafından
Bunda ne varmiski cnm benimde iki kızım var bende isterim 3. Erkek olsun sonuçta biz yaratmiyotuz haşa Allah'a dua ediyoruz rabbim nasip ederse amenna etmezse şükür ederiz sen kötü birşey konusmamissin cnm komşun bu konuda hassaaski alınmış üzme tatlı canını
tarafından
Konuyu acan onlardı canım bende fikrimi belirttim valla
0 oy
(747 puan) tarafından
O zaman o cinsiyet esitszligi yapio oglu olsun istyr olmuyor demek ustune alinmis kizi olan yasadi haberi yok 
tarafından
Keske ki ıyı acmasalardı madem valla canim bu devir de kimse kızım da var oglum da var demesin Rabbım sadece hepsını korusun dogru yoldan cıkarma sın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,786 soru

24,435,585 cevap

352,844 kullanıcı

...