0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından
Kızlar bu 2-3 cm açılmam var sancım yok diyenler oluyor ya onların ilk olmadığı için mi oluyor mesela benim oğlumda hiç açılma yoktu ertesi gün sabah gittim 3 cm ile doğum başlamış deyip yatırdılar meraktan soruyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(6,198 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hayir bunye ve genetikle alakali bir durum bu.İlkte sanvi olur ikinci de olmaz ya da hicbir gebelikte olmaz
-Reklam-
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Benim ilk çocuk nrimal kontrole gittim dört santim açıklık vardı bir hfat öncede olmuştum kontrol ama onda yoktu açılma 
(2,349 puan) tarafından
Yatisim yapıldı suni sancı aldm altı saat hiç sancı olmadı son bir saat sancı oldu hemen digudu
(2,479 puan) tarafından
Şanslıymışsın canım sen
(2,349 puan) tarafından
Çok şükür üç dikişle çıktım valla dört veya beş kes ikindim
(2,479 puan) tarafından
Hemen doğum yaptığın için o ben çok zorlandığım için çok dikişim oldu
(2,349 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(3,728 puan) tarafından
İlk oğlumda 2 cm açılmayla 3 hafta gezdim. 
0 oy
tarafından
Bende anlamadım. İki doğumda da kontrole gittiğimde 4 cm açıklık olduğunu söyledi. Keşke gitmeyeydim de belki sancım gelir evde cekerdim
(2,479 puan) tarafından
Alttan muayenede mi söylediler
tarafından
Evet orda anladı daha birakmadi
0 oy
tarafından
Yengem ilk doğumunda 8 cm ile hastaneye gitti ikincisinde hiç açılma olmadı sezeryan oldu. Bende de 1cm di suni sancı aldım acilmam 1 cm de kaldı sezeryan oldim kuzum
0 oy
(337 puan) tarafından
Benim ilkti 2cm acilmam vardı 34haftadan 37ye kadar bekledi sonra Nisan geldi 4cm oldu tekrar eve gönderdiler gece suyum geldi ama sancım yoktu suni sancıyla doğum yaptım Allahim bidaha yaşatmasın sancısız doğumu 
(2,479 puan) tarafından
Kuzum peki ultrasonda mı anladılar açılmayı yoksa alttan muayene ile mi
(337 puan) tarafından
Yok canım ultrosondan değil alttan açılmaya bakiyolar son haftalar sürekli
(2,479 puan) tarafından
Bana bakmamışlardı hatta nst bile 40 haftalıkken çektiler
(337 puan) tarafından
Çok geçe bırakmışlar seni ya beni 32den sonra nst için hastaneye çağırdılar iki haftada bir ben iki kere gittim doğum yaptım ama 40tan sonra acile cagiriyolardi haftada bir bakmak için
0 oy
(843 puan) tarafından
İlk oğlumda iki cnm açılma ile üç hafta gezdim en son suni verdiler bebek gelişmiyor die. İkinci de dört cm açılmıs ama ara ara adet sancısı oluyordu geçiordu onuda suni ile doğum yaptım 
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Ilk bebegimde 2 hafta 3 cm aciklikla gezdim doktor muayneye cagirdibakti 5bucuk cm aciklik vardi direk dogumhaneye cikardilar bende sanci yok heyecan var daha cok 6 cmden sonra sancilar gelmeye basladi ama en dusundurucu kismida pazartesi 5bucuk cm ile yattim bir saat icinde 6 oldu ama o 6 cm 12 saat sonra ilerledi 9 cmye ulasti sali gunu dogurdum cok tuhafdi
(2,770 puan) tarafından
Himm o zaman esimin dogum gununede denk gelmiucek sanirim ya neyse o ayda iki defa dogum gunu kutlarim bende☺sagol canim baktigin icin
(2,770 puan) tarafından
Ben bizim hastanenin bekleme süresini bilmiyorumki bilsem ona gore hareket ederim ama ben zaten erken dogsun diye hersey yapicam 37 de baslicam kizimdada oyle baslamisdim 39da dogmusdu buda onun gibi olur insAllah
(2,479 puan) tarafından
Ay bende 38’de başlamıştım güya ama benimki naptıysam gelmedi en son misafirim vardı baya yoruldum o gün ertesi sabahı geldi şansıma yorulduğum için geldi bence yoksa gelmeye niyeti yoktu
(2,770 puan) tarafından
Benim bunda cayimda var bakalim etki gostercekmi ahudu yapragi cayi icicem eski zamanlarda suni sanci niyteine kullaniyorlarmis
(2,479 puan) tarafından
Hadi hayırlısı bakalım
0 oy
(1,575 puan) tarafından
İlk gebeliğim ve tek:d yürüyüp gezip duruyodum durdukça da adet sancısı gibi sancım var deyip gezmeye devam ediyodum:d en son hastaneye gittim 4 cm acilmam varmış:d
0 oy
(1,697 puan) tarafından
2 cm açılmayla 1 hafta gezdim. Sancılarım başladı 4cm ile yattım 8-9 cm ile doğurdum uzun sürmedi şükür

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 898 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
9 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinebiriiste (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 79 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde .................. (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,469 puan) tarafından soruldu

409,940 soru

12,325,614 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...