Kızım pek ses aliskin değil o yüzden eşim eve gelcegi zman ona msj atıyorum uyutcam habern olsun diye hem telefondan ses açıyorum diye hemde sessiz gelsin diye...diğer banka kartına para yatırmış bankada para kesmiş ordan nden kesmiş bı sinirler söylenmeler eve geldi kızı besikte sallıyorum gel diye işaret edip duruyo uyutuyorum bekle diye işaret ediyorum gel deyip duruyo en sonunda noldu dedim ya bekleyemedinmi iki dk uykusu vardı kızımın çok gözlerinde kapatmaya başlamıştı uyuycakti nerdeyse tabi uykusu açıldı kalktı oturdu beşik içine babasinida gördü dururmu onu istedi mutfağa gittim yemeğim yarım kalmıştı kız uyumayinca mikirdandi bugünde pazar alışverişi vardı dilim damagim kurudu dedim vay efendim napmisim koca gün de bilmem ne de ..bulaşık makinem akşam iftardn snra calistirmistim yarn yerlestiririm dedim sahur bulaşıklarıni durulayıp tezgahta bıraktım.. bulasiklarda duruyomusta görende bı iş yapmisimda ağzım kurumuş sancakmista bankaya kızmış benden cikariyo git başımdan dedim baya tartıştık ...kizimda 4-5gündür emekliyo. Haliyle oturduğu yok ... hayatta yapmak istiycegim en son şey kızımın yaninsa tartışmak nefret ediyorum bu durumdan..öyle işte sinirim hala geçmedi size dert anlattim hakkınızı helal edin uzun oldu