Kızlar benim çocukluk arkadaşlarım var iki kardeş küçüğü ebelik okuyor buyugude evlencek onun derdini tutmuş daha üniversitesi yeni bitti neyse bazen grup kurup konuşuyoruz böyle sakalaşmalar falan küçüğü çok kafa kız çok matrak mesela bi konuda konuşuruz bi kişi hakkında konuşuruz yorumlarız ortama uyum sağlar yani ama büyüğü iki kelime ederim bişe hakkında aman boşver salla bilmem ne herşeye böyle iki lafindan biri aman boşver en son dün dedim kızım sende herşeye aman bosver diyip duruyon huymu oldu sende tavır yapıyor bu seferde deidm valla senin ruhun ölmüş oda bana diyo bence tanıdıklarımin ruhu ölmüş falan sildim grubu çıktım ya insan dostlarıyla konuşmak ister muhabbet etmek ister yeri gelir dedikodu yapar yeri gelir sakalasir bize geldi geçen 20 dakikada bı sözlüsü arayıp duruyo evlilikte evlilik ya tamam zaten hergun konusuyonuz gelmişsin yanıma bi rahat bırakın birbirinizi valla bi sinir oldum ki öyle böyle değil soğudum resmen doğru düzgün arkadaşımda yok zaten olanlarda böyle cırt Allah'tan bura varda kafamız dağılıyor sizin varmı böyle değişik arkadaşlarınız