0 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşime söyledim  oda sen bilirsin  dedi kendime çarşaf  tiktirmek  istiyorim  yanliz nasıl nerden bulcan ve sadece siyah olmak zorundami  bide ben 19 yasindayim  45 kiloyum  ondan her elbise bana olmuyor boyumda kısa çoğu  elbiseleri olmuyir  bana nasıl nerde ve nasıl olmali  bana  bilgi  verin lütfen çok istiyorim  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

7 Cevaplar

0 oy
(9,234 puan) tarafından
Çok büyük bir karar. Kendinden eminsen İstanbul Fatih'te çok instegramda n bulabilirsin. Renkli giyende var ama usulü nedir bilemem.
(9,234 puan) tarafından
Hardalı bile gördüm bilemem valla ben bu konuda bilgisizim susuyorum :)
tarafından
Mesela çarşaf neden siyah? Neden beyaz degil yada mor tada koyu renkler ?  Hep merak etmişim dir :D
(9,234 puan) tarafından
Kabe siyah canim
tarafından
Peygamber efendimizin zamanında kabenin örtüsü yoktu sonradan yaptılar.
Renkliler gözüme daha güzel görünüyor o yüzden dedim siyahın bir şartı varmı çünkü hiç bi yerde bunun la ilgili bişey görmedim bende vakti zmnında ferace kullandım ama taşiyamadığım için çıkardım norml kap şeklinde kullanıyorum teşekkur ederim mihriman çiiiğğğğiiimmmmm :****
tarafından
Yorumlar için  çok  teşekkür ederim  kizlar  bende yavaş yavaş kendimi hazirlicam hakini vermek iatiyrim  inşallah  da sadece geçici bir heves  olmadinsan  korkuyorum  tam hazır hisetigim  zaman hakiyla yapicam inşallah
-Reklam-
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Burada sevdaa isimli arkadas post acmis modellerle bi bak istersen canim, hayirli olsun :)
tarafından
Bakım canım çok saogl
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Ben giydim esim ciksrttirmiyor pismanim dogru duzgun hareket bile edilmiyor icinde ama guzel bir tesettür 
tarafından
Canım bende öyle bir hefez  olmasindan  korkuyorum  ya kendimi yavaş yavas hazirliyirum  inşallah hakini veririm
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Canım sevdanın postuna baksana diktircekti çarşaf o da
tarafından
Bakım canım çok Saogl
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bende istiyorum ama annem onlar tepki veriyo zaten kilon var iyce kilolu durursun diyolar:(
tarafından
Canım giyersek allah  için giycez  kilo  lü oluruz  zayif  olarak değil bence eğer sen istiyorsan  kimsenin yorumu  senin umrunda olmamali  bence
(45,023 puan) tarafından
İnsanı çok etkiliyolar ama ya:((
tarafından
Canım giyersek allah  için giycez  kilo  lü oluruz  zayif  olarak değil bence eğer sen istiyorsan  kimsenin yorumu  senin umrunda olmamali  bence ben yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum  birden değil bir heves gibi  de değil kapandimmi  yani giydimmi  hakini vermek  istiyorum  insallh nasip olur
0 oy
(3,838 puan) tarafından
Eğer İstanbul'da oturuyorsan Fatih Çarşambaya git mutlaka elin dolu gelirsin, Eğer hakkıyla tesettürün bi anlamı varsa o da dikkat çekmemektir, bu yüzden rengi de siyah olmalı bnce
tarafından
Konyadayim  yavaş yavaş hazirlamaya calisiyorim kendimi  canım dediğin  gibi  önemli olan  hakiyla  tasimak
(3,838 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun Sakın bir anda giyme sonra pişman olup çıkarmak isteyebilirsin, ferace giyip üzerine omuzdan aşağıya şalını bağla, baştan aşağı  dışarıda siyah giymeye çalış, kendini öyle alıştır.
Eğer kendini mutlu hissedersen çarşafa geçiş yaparsın
tarafından
Öyle yapicam birtanem  çok Saogl  inşallah  hakini vereir  pisman olmam

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 130 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 133 göst.
0 oy
3 cevap 229 göst.
1 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Sahra zer. (23 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 250 göst.
4 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Sahra zer. (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,574 soru

24,388,127 cevap

349,116 kullanıcı

...