0 oy
431 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,458 puan) tarafından
Kızlar kızım geçen kış bromşit olmuştu. Eşim 1 haftadır hastaydı bademcikleri şişmişti ama ilaç kullandıktan sonra gribe döndü. Evde devamlı maskeyle gezdi kızımıza da bana da yaklaşmadı zaten ayrı yattık ama bugün kızımda hırıltı olmaya başladı. Geçen sene 1 yaşında bile değildi doktor dozunu söylemişti kullandığımız damlaların ama şimdi 2 yaşına gelcek. Nebulizatör kullanan varsa dozu nasıl ayarlayabilirim acaba?

3 Cevaplar

0 oy
(16,971 puan) tarafından
Kullanma süresi var onun paket açıldı ise kullanamazsın. Ben 1 yaşındaki oğluma bir tüpün hepsini boşaltip kullanıyordum 
(16,971 puan) tarafından
Tüpü kastetmiyorum. Şimdi bunlar 5 li halde paketleniyor ya. Eger paket açık ise yanlış hatırlamıyorsam 3 ay di galiba üstünde yazıyor zaten o süreyi geçerse kullanmazsin
(2,458 puan) tarafından
Anladım canım. Zaten galiba en iyisi bi doktora danışmak. Olmadı götürürüz doktora o ayarlar tekrar dozunu
(2,458 puan) tarafından
Doktora getirdik canım ilaçlarını yeniden yazdı. Yeni doz ayarladı.
(16,971 puan) tarafından
Iyi canım geçmiş olsun
(2,458 puan) tarafından
Çok sagol ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ventolinin yarı tüpünü boşalt bacım benim kızım 4 yaşında çok aşırı tıkandı zaman veriyorum o yüzden sürekli evde ventolin bulunur nebulizatör için olandan
(2,458 puan) tarafından
Evet canım ondan kullanıyorum bende
tarafından
Evet tatlım vallaha ben öyle kullanıyorum ama normalde 4 saat arayla yarım tupse çok kötüyse eğer tam tüp verip 6 saat sonra veriyorum yada 3 saat durumuna göre hareket ediyorum yani
(2,458 puan) tarafından
Dün gece doktora götürdük canım yeniden ilaçlarını yazdı 4 gün boyunca günde 3 kez vercez. 5 gün sonra düzelmezse tekrar getirin dedi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 3,014 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.

405,996 soru

12,169,620 cevap

36,634 kullanıcı

...