0 oy
1,184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar aklıma takılıyor şimdi ben tesettürlü biriyim doğumda saçıma falan ne takıyorlar eşim fotoğrafçı ayarlamak istiyor doğum için hastanenin anlaştığı yer varmış nasıl yapılıyor doğumda ?

28 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bone çıkıyor falan filan napcan kız amaaan o senin doğumun çektir Tabiki. Birileri görmese bile sana hatıra olur <3 ilerde evladın bakar doğumuna Sahit olur çok da güzel olur :sideways:

tarafından
İlk ten teması için çok heveslendik açıkçası:)
tarafından
Valla heveslen tabi. Keskeee demekten se iyiki de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onunde perde oluyor sacinda bone boynun acik olur ama niye cektirmeyeceksinki cektir foto cocugun gorur ileride bakar annesiyle ilk anı. Ben istemedim hastane cekmis gittim aldim hemen asiri guzel bir daha o an yasanmayacak 
0 oy
tarafından
Valla bana bone falan takmadilar yazmayi herseyi cikarttilar odaya gectigimde taktim
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Takmatik eşarp takmıştım ben 
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Kusura bakma da orada derdiniz bebek mi yoksa fotoğraf mı tabii ki steril olan neyse o şekilde duracaksınız ayy eşarp bağlayın fotoğraf çekiniyim diyecek haliniz yok
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Bende bu yüzden fotoğrafçıdan vazgeçtim ama doktorum ile konuştum doğum sırasında telefonumu ameliyat ekibine verdim bir sürü foto çektiler sağolsunlar hepsi de tam istediğim gibi oldu 
0 oy
(415 puan) tarafından
Ben de tesettürlüydum ama ne bone me esarp kldı o durumda dogumumda bes kısı vardı bnım brde umruma ble glmedı hıc co, uk dogsn ıstedm bran once
0 oy
tarafından
Canm ameltiyatta bone olacak ameliyattan cikinca yazma biraz toparlananinca da şal ve makyaj yaparsın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 59 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serapse (185 puan) tarafından soruldu

414,122 soru

12,463,479 cevap

46,809 kullanıcı

Kategoriler

...