+1 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Vallh hanımlar 1yildir 2 ay yasak oluyo 3 ay serbestlik oluyo yaw 1yildr düzelmemiş virüs 17gundemi duzelcek allh aşkına yaaaa insanlar oyuncak oldu artık 

11 Cevaplar

+7 oy
(12,705 puan) tarafından
Bacım millet yasak olsun diye kendini paraladı şimdi herkes memnuniyetsiz ben anlamadım ki kim ne istiyor 
(12,705 puan) tarafından
Bitmeyecek tabiki yaza zemin hazırlamaca anlasana bacım
tarafından
Hee aynen bende onu diyom nedense hep mubarek ramazan ayına denk geliyo şekere denk geliyo snra yasaklar kurbanda tatilde kalkiyo korona tatile cikiyo galiba
tarafından
23 nisanda törende bulaşmadı bayram ziyaretinde iftar davetlerinde bulaşacak da ondan bacim
tarafından
Yazları neden vaka ölüm az da kışın yükseldi birden..mutasyonlu olduğunu unutuyorsunuz daha çabuk yayılıyor şu anda
tarafından
Aynen cnm bu işte bi terslik var
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Herkes aşı olmadan virüs bitmiycek çin ve Amerika rahata erdiler çünkü hepsi aşılı 

tarafından
Oda 2 yili bulur
tarafından
Evet düşünsene toplam da 80 milyon insana aşı yapılacak harıl harıl aşı yapıyolar
tarafından
Yanıiii buda 2023 secimlerini bulur
0 oy
tarafından
Bizi düşündüklerinden değil kendilerine hazırlık yapıyorlar 
tarafından
Dimi bende öyle düşünüyorum
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Ne yapsınlar ki ya millet salacaklar sokağa ölen ölecek kalan sağlar bizimdir diyecek hastane de izdiham olacak yoksa böyle dur kalk frenelme sistemi ile bitecek dedim gene diyorum keşke gıda ve maddi destek ile 1 ay yasak gelse durumu kötü olankar demiyorum ama şahsi adıma bile evimde 3 5 gıda var bulgurum dur pirincim dir 1 ay idare eder yurt dışında açlık dan çocuklar ölüyor 1 ay yemesek ölüm olmaz kg verilir virüs den olmekden iyidir insanlar bazıları çok abartıyor market yasak değil bı şey değil niye acliktan olsunler ki durumu olmayan demiyorum yanlış anlaşılmasın onlara da destek ile erzak maddi yardım ile kalkınmasını sağlanması gerekiyor gerekirse yasak getirip 3 ay kiraci ve esnaftan  para alınmaması gerekiyor

İzmir depreminde el ele verilip maddi manevi destek olduğu gibi Türkiye'de de olan olmayana yardım etmesi bi 10 TL bağış yapılsa hiç sorun kalmaz virüs de biter hayat normale de döner
(12,777 puan) tarafından
He gene 1 paket yetse gene iyi bazı ay 2 alıyoz
tarafından
Allah'tan ev sahibim tanıdık sıkıntı yapmaz yoksa bizde yandıydık
tarafından
Bir anne bizm ev sahibi bu ay parayı almasin o bur ay bizi cikartir
tarafından
var öyle insanlar o yüzden ya yardim edecekler yada yasak masak koymuyacaklar
tarafından
Aynn öyle biz yiyeceğimz parayı kiraya odicez 1aydan once vercez
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Vaka da sıfırı görmeden bı havalar girip tekrar açtıklarını için ancak rüyamızda görürüz bittiğini 
tarafından
Sabret 2023 seçimleri var ozamn korona yok olcak
(12,777 puan) tarafından
İşi seçimlere siyaset çevirmeyin lütfen
0 oy
(870 puan) tarafından
Aynen öyle biraz biter gibi olsun hemen serbest bırakıyolar adam gibi koyun yasağı bitsin gitsin bu hastalık . Millet sanki anasından kafeyle doğdu gitmeden olmuyo. 
tarafından
Ben 8 yıl once gittm kafeye
(870 puan) tarafından
Kız valla insanlar inadına yapar gibi dışarda sürtüyo ben dışarı sadece hastane ve ev alışverişi için çıkıyorum. Herkes herkesin hakkına giriyo ve haram olsun hakkımız o dışarda sürtenlere.
tarafından
Amin  cnm bende hiç cikmiyorum
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Ölümler çoğaldı bnce çok iyi oldu un bulgur olan insan evinde aç kalmaz.abartmayalm lütfen bnm evim de kira beş su bu var market de açık petrol de.sigaraya para bulan eşler bnce 2hafta da da evine bı un alsın makarna alsın hiç bsiey olmaz keşke gerçekten insanlar uysa da biraz bari azalsa
tarafından
bizde market kapalı demiyoz çalıştığı halde parayı anca yetiren insanlar nerdeyse bi ay çalışmayınca o markete gidecek parayı bulursa marketler açık zaten
(6,912 puan) tarafından
Çalışıyor iken insan biraz un makarna bulgur alabilir cnm.kimse acindan ölmez bnde lord degilm ve aynı konumdym.orucda var ztn iki lokma ile doyuyor insan.yasak dendi mi marketi talan edip cips kola stoğunu bitiren insanlar gördük onu yemeyince ölmez kimse genele konuşuyorm sna özel dgl yanlış anlama...kuru fasulye nohut herkesin evinde de illa ki var.cok gzl idare edilir bnce.
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Ne yapmaları gerekiyordu peki sence? Bıraksalar daha mı dehset hal alsaydı zaten dehset de sayelerinde insanların.. Misafirler buluşmalar vs.. Kendi ellerimizle yaptık daha ne bekliyoruz anlamıyorum ki surda kac kez misafir postu gördüm yasak olduğu halde kimin ne umurunda.. 
tarafından
Ben sokak kapisndan konuştum glen insanla ama benim başkasının geri durması yetmedi
0 oy
tarafından
Yasak başladı vaka azaldı yasak kalktı miting yaptılar yasak koydular şimdi yine azalacak sonra turistler gelmeye başlayacak olan sadece işçiye oluyor kim ne derse desin başka kimseye bişey olduğu yok yasağı kimsenin taktiği da yok açıkçası ünlüler parti yapar ceza yok sen ıssız sahile in pat 3000 ceza nerde bu adalet 
tarafından
Çok haklısın
0 oy
tarafından
Yasak oldugunda da çıkıyor bu millet adı yasak sadece polis roman mahallesine bile giremiyor adamlar hep dışarıda koşturup duruyorlar iç içe poliste garibana yükleniyor ceza keselim diye .. salacaksin milleti eceli gelen ölür gelmeyen ölmez Esra Erol'da bile kimse Corona var deniyor o adamdan bu adama geziyor korona olan yok :-D
tarafından
Ayyy vallh kız dogru dedin

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 341 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde MehmetEmirr (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 516 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 214 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu