0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (3,770 puan) tarafından

Adetim 10gunu geçti 11gun abdest aldım şuan bitti yani yok tkrr almak zorundamym 

9 Cevaplar

0 oy
(2,494 puan) tarafından
Tamamen bittiyse alınır bence yine
-Reklam-
0 oy
tarafından
Degilsin 11. Gün özür ilk abdestin yeterlidir
tarafından
Canım yorumları okudum 11. Günden sonra özürlü sayılırsın gelen kan özür kanıdır abdeste Grek yoktur. Eger sen 10 günden az bir sürede kanın kesildiğini görüp daha sonra tekrar lekelensen gusul gerekir. 10. Günden sonra bir 10 daha geçmesi lazım ki kanaman oldugunda tekrar abdest alasın. Anladığım kadarıyla bu senin rutinin diyanetin fetva hattını ara sor kalbin mutmain olsun. İnşallah yanlısımız yoktur. Varsa aydınlanalım canım
(3,770 puan) tarafından
Teşekkür ederim cancağızim aldım ne olur ne olmaz diye şimdi

Bide birşey sorablrmym kbkma soruorm ama çok yaşadığım birşey oyzdn sormam lazm önden yani bikini bölgesinden çıkan gaz pıt abdesri bozarmo
tarafından
Bozmaz canım
(3,770 puan) tarafından
Oh şükür bende bozmaz diye düşündüğüm iicn abdest tazelemiordm çıkınca sevndm valla Allah razı olsun cancağızim hakkını helal et ❤️
tarafından
Cümlemizden canım. Selametleee
0 oy
tarafından
Abdest aldıktan sonra tekrar olduysa yine alman gerek 
0 oy
(12,706 puan) tarafından
Hayır değilsin 
0 oy
tarafından
Al gitsin zor degil insan hem temiz olur 
(3,770 puan) tarafından
Zor valla duş almaktan gına geldi coook temizim ztn şuan:/
tarafından
Ozmn alma :D
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Alirsan için rahat eder.
0 oy
tarafından
Hayır canım abdest almana gerek yok 
(3,770 puan) tarafından
Bencede almamak lazım birkere aldım sonuçta ama bazı arkadaşlar alman lazm demiş :/
tarafından
3 günden az 10 günden fazlası özürdur
0 oy
tarafından
Nasıl yani abdest aldın tekrar kanaman oldu almadan oluyor mu 
0 oy
tarafından
Sorunu tam anlamis degilim ornegin eger dun aksam abfest aldiysan bugün kanaman yoksa gerek yok ama abdesten sonra kanama geldiyse ve 2 gun gbi bsey sürdüyse gerek oluyor 
(3,770 puan) tarafından
Valla cnm cumartesi günü aldm 11.gun yani ama ondan sonra glmedi geldiyse de çok az ilk zmn gelmstir snrm üç gündür yok birşey çünkü
tarafından
Canm sen niye şüphede kaliyonki bamyonu yap abdestini al icin rahat olsun en iyisi supheyle kalacağına 10 dk lik bi banyo yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 224 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 335 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yazar gecerim - BANU (13,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.
20 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 233 göst.

405,887 soru

12,164,948 cevap

36,621 kullanıcı

...