0 oy
1,557 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
Kizlar bugün biraz dışarı çıktım alışverişe kimsem burda olmadığı için mecbur oglumuda götürdüm eşim isteydi bebek arabasında oğlum yuruyodum bı teyzeye tekerlekleri değdi arabanın çok özür dilerim demekle başladı bedduaya inşallah ölürsün cehennemin dibine girersin dedi çok etkisinde kaldım neden beddua ediyorsun dedim o daha çok etmeye başladı hiç dinlemeden uzaklaştım ama çok etkisindeyim

33 Cevaplar

+10 oy
tarafından
K*opegin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı bacım haksz yere kadar etmiş onu bulacak
(759 puan) tarafından
Bilmiyom canim ya çok kaldım etkisinde ya oğluma bişey olursa bana olursa gün boyu korkuyla gezdim
tarafından
Olmz inşallah bilerek kasten yaptığın bsy değil bunak durduk yere etmiş misliyle ondan çıkar
(759 puan) tarafından
Bilmiyim canim ya gerçekten insanlık kalmamış okadar özür diledim baktım olacağı yok bıraktım gittim
tarafından
Yaş aldıkça bazıları cidden huysz oluyor dışarı salmamk lazım böylelerini
(759 puan) tarafından
Aynen canım baya yaşlıydı ne diyecegimi şaşırdım şok oldum
-Reklam-
+5 oy
(870 puan) tarafından
Abartacak ne var la bu kadar. Tekerlek g.ötüne mi girmiş teyzenin ajslsms
(759 puan) tarafından
Canı aciycak şekilde de değmedi surtundu sadece ama gormeliydin napti şok oldum
(870 puan) tarafından
Hoşt deseydin knk köpeek gibi saldırmış çünkü iyilikten özürden anlamaz bu tipler
tarafından
Ayy bu nasıl cümle koptum hahahah  =)
tarafından
Lan ffyhgkkvv
+2 oy
(4,659 puan) tarafından
Allah ıslah etsin kotu dua sahibine döner 
(759 puan) tarafından
İnşallah canım ya bişey olmasında oğlum için korktum gün boyu
+1 oy
tarafından
İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı 
(759 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm canim
tarafından
Dilnaz bunak demen cok yanlış bnce her ne olursa onlar yaşları ilerledikçe cocuklaşıyor.... yaptıgı hoş bişe deıl tabıkı ama o kadının ve bir cocugun farkı yok gözümde babaannemden bılıyorum o kadar ilgılenır altına kadar temızlerz teşekkür olarak küfür eder beddua eddr sag olsun
tarafından
Yaşlıysa ona göre davransın ağzımıza etsede yaşlı diye Altan alacak değilim piskalojik sorunu varsa evden çıkmasın böyleler insanlara bile saldira bilir benimde babanem ananem vardı hiç böyle değildi herkes yaşına göre davransın bence o hasta diye kimsenin pis ağız kokusunu bedduasını çekmem
tarafından
Görüşlerimiz farklı demkkı arkadaşm.. Umarım bir gün yaşlandıgında bu hareketini hatırlarsın
tarafından
Yaşlanırsam ve böyle yaşlanırsam evimde otururum bacım kimseye zararım dokunmasın diye
+1 oy
tarafından
Özürde dilemissin kız kadının belki psikolojik sorunu falan vardır neden birden öyle beddua etsinki
(759 puan) tarafından
Bende iyle dusundum akli dengesi yerinde olsaydı sorun değil deyip geçerdi şok oldum yeminle neye ugradigimi sasirdin
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Ooooww ne pis kadınmış mendebur. Onun bedduasindan hiçbir şey olmaz korkma .
(759 puan) tarafından
İnşallah canım inan okadar etkisindeyim ki her an bişey olacak diye korkuyorum ilk defa biri beddua etti belkide ondan çok kaldım etkisinde
(5,406 puan) tarafından
Dua oku. Ayet-el kürsü nas vs. Ama o kadının ürumesindn hicbir şey olmaz Allahın izni ile
(759 puan) tarafından
Sabahtandir dua eksik olmuyir dilimden inşallah bişey olmaz canim
0 oy
tarafından
beddua döner dolaşır sahibini bulur canm korkma allahin izniyle duani et rabbime sığın. 
(759 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım ne bilim korktum
tarafından
dogal canım
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye oda geldiğim yere demiş. Yani haksız yere ettiği için Allah'ın izni ile birşey olmaz korkma canım döner dolaşır geri sahibini bulur derler 
(759 puan) tarafından
İnşallah canım çok taktım sabahtandir
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Hiç etkisinde kalma sonuçta sadece tekeri deymis arabanın ve sen özür dilemissjn sahipsiz beddua sahibine döner kafana takma 
(759 puan) tarafından
İnşallah kuzum ya ne bilim kaldım etkisinde
0 oy
(13,442 puan) tarafından
Oruç başına vurmuştur boşver sıkma canını böyle mübarek bir ayda beddua etmek hiç yakışır mı 
(759 puan) tarafından
Aynen canım ben sorunlu olduğunu düşündüm ne bilim bı tekerlek süründü diye bu kadar da yapılmaz ki
0 oy
(102 puan) tarafından
Nezaketi herkes anlayamaz canım korkma için ferah olsun her beddua sahibine döner 
(759 puan) tarafından
Saol kuzum kendim için değil oğlum için çok oorktum
(102 puan) tarafından
Korkma Allah'ın izni ile birşey olmaz
0 oy
(636 puan) tarafından

Anlattığına göre haklısın canım kötü dua sahibini bulurmuş bugün bnde pazara gittim bebek arabasını ağır ağır itiyorum bı yandanda sergilere bakıyorum yaşlı bı adam dikilmiş önümde bende görmedim 70 yaşlarında var annem önüne bak adamı devircen dedi döndüm önüme öylece dikilmiş duruyo kusura bakma amca valla görmedim carpcaktim az daha dedim olur be insanlık hali dedi terslemedi çok hoşuma gitti :) anneannem de boyle 70 yaşına yakın oda. beddua eksik olmaz dilinden çok kızıyoruz deme şöyle diyoruz babam kaza yaptı dha önce konu komşu kime kıszsa hemen bela okuyo bizdenmi cikiyo nedir anlamadım bi kere baya kızdım kaç yaşında kadınsın bizmi ogretcez sana bedduanin kötü bişey olduğunu aklın yokmu diye ama kendi bildiğini okumaktan vazgecmiyo elli kerede söylesen ayni

(759 puan) tarafından
Ne güzel dedi amca kadında yaşlıydı baya 60 yaşında falan vardı valla sorun değil diyeceğini beklerken başladı saymaya çok korktum
(636 puan) tarafından
Hiç sevmem bedduayida hayatımda bı kere etmemisimdir Allahindan bulsun derim bı kaç yaşında insanlar dha ilimcil olcaklarina huysuz oluyorlar gitttikce cekilmezlesiyolar
(759 puan) tarafından
Bende asla sevmem canim demek bazılarinda huy edinmiş beddua etmeden duramiyilar
0 oy
tarafından
Akli dengesi yerinde ddıldr belkı.. Cocuk gıbı oluyorlar sıkma canını 
(759 puan) tarafından
Aynen canım gercekten beddua etmesini hiç beklemiyordum
0 oy
tarafından
Beddua eden kişinin duası 7 kat semada dolaşırmış eğer beddua ettiği kişi bunu hak etmediyse yerini bulmadıysa dönüp dolaşıp eden kişiyi bulurmuş 
(759 puan) tarafından
Aynen öyle bulur bulr
0 oy
(11,063 puan) tarafından
Haksız yere edilen beddua döner dolaşır bıçak gibi sahibini bulur 

Takılma cnm suçun yok bilerek yapmadin sonuçta 
(759 puan) tarafından
Aynen kuzu bilerek yapmadım ama çok uzuldum
0 oy
(69 puan) tarafından
Beddua arşa gidermiş kim haksızsa ona doner ıs teyzenin eceli gelmıs heralde Rabbım esirgesin sızı ama kadın haksız yere etmıs korkma ınsallah bısey de olmaz Allah ın izniyle 
(759 puan) tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
(50,810 puan) tarafından
kendisine döner merak etme 
(759 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Sen birşey yapmamışsın ki beddua kendine döner dolaşır merak etme haklı olduğunu biliyorsan hiç kafana takma 
(759 puan) tarafından
Haklıyım canim özür bile dilememe rağmen daha çok etti sorunlu bı kadindi bence sağlıklı bı insan kolay kolay bı sürtünme için bu kadarını yapmaz bence
(1,343 puan) tarafından
Yok canım yapmaz tabiki onun canı başka şeye sıkkındır sana çatmıştır hiçbirşey olmaz merak etme allah biliyor zaten görüyor herşeyi
(759 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum Allah yukarda görüyor
0 oy
(5,412 puan) tarafından
Dur polisi arıyorum deeeydin hakaretten içirir atarlar seni bak nasıl korkardı 
(759 puan) tarafından
Kız muhatap olmak istemedim yoksa asla böyle duramazdin bıde oğlum tektik ya kadın o an bişey yapsaydı oylelerinden herşey beklerim
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Beddua edecek sebep bulamayınca ben. Malmıdır nedir 
(759 puan) tarafından
Mal zaten kuzum ya ortada beddua edilecek bişey yoktu

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,012 göst.
21 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
7 Kasım 2024 Aile kategorisinde Pembebirmezarlik (35 puan) tarafından soruldu