0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından
İmsak vakti nasıl kalbimi kırdı anlatdım zaten ... Gerçekden çok vicdanslz bir adam sorsan seviyor ama asla bana karşı saygısı yok ,hep ezdi ,hep ezdirdi beni hep kalbimi kırdı ,özür bile dilemedi ,pişman bile olmadı ... El kaldırdı ,akrabalarımı sövdü ,anneme bile gidemiyorum ... Ben bunlar rağmen saygılıyken yine kıymetim yok ... O kadar kötülüğü deyd7 ki bana o kadar kırdı ki kalbimi ... Keşke diyorum keşke bir yolu olsa ama yok ... Ama ben bunları hak etdim malesef hak etdim

7 Cevaplar

0 oy
(1,633 puan) tarafından
Nediyim Allah ıslah etsin eşini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden kendine oyle diyorsun benimkide ayni bana neler yaptı benimde gidecek yerim yok ama gecen aradım polisi şikayet ettim 3 gun eve gelmedi simdide geldi muhatap olmuyorum sadece cocuklarim la ilgileniyorum Allah islah etsin boyle zalimleri ne diyeyim
0 oy
tarafından
Bu ramazan ayında allah doğru yolu göstersin eşine 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Ne yasadigini bilmiyorum ama sen bunlari kendine hak görüyosan karşı taraf neden görmesin ki..insan önce kendine deger vericek önemli hissedecek ki karsi taraf da ona değer versin 
0 oy
(742 puan) tarafından
Yüz  verdik ayıya geldi sıçtı halıya. Yapilan  hic bir hataya haksızlığa  göz yummamalıyız.  Sonra     bi ileri bi ileri derken  azıtıyorlar. Bazen  deli olmak  lazım. Ki kıymet   bilinsin 
(1,662 puan) tarafından
Haklısın öyle
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Sen herşeye rağmen sesini çıkarmadığın için böyle oluyor, biraz sesin çıksa karşısında dik dursan bu kadar rahat davranamaz sana karşı 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 411 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Melek8663 (841 puan) tarafından soruldu

409,496 soru

12,308,419 cevap

38,636 kullanıcı

Kategoriler

...