Çok üzgünüm o kadar üzgünüm kii anlatamam. Kızımı ben ramazan ayına gireceğimiz günde doğurmuştum , 1 yaş doğum günü de yine Ramazan'a denk geliyor du haliyle iftardan sonra daha o zaman fabrikamız yoktu onun olduğu yerde büyük bir depomuz vardı orada öylesine bir pasta alıp hiç tanımadığım insanlarla kutlanmıştı . Neyse 2 yaşına girdiğinde yine aynı Ramazan'a denk geldi falan ozaman en azından bir kaç tane balık ile az da olsa evi süsleye bilmiştim . Şimdi 3 yaş doğum günü var bayramın 3ü gününe denk geliyor ama maalesef ki ben yine kızıma gönlümce organize edemiyorum çok heves etmiştim nasıl olsa bayrama denk geliyor kızım için magnet falan bastıracaktım Beren Su 3 yaşında diye ☹️ ama ne yazık ki 17 Mayıs'a kadar yasak getirmişler her yer kapalı çok üzüldüm kendimizi ona göre ayarlıyor duk işte haftaya alışveriş yapıcaktım süsler için kayınvalidem benim karşı apartmanın da oturuyor onun arka bahçesinde yapıcaktım ☹️ benim ailem ve eşimin ailesi olacaktı yine de o kadar insan bir evin içinde tıkılmayalım diye eşim arka bahçe fikrini sunmuştu neyse. Moralim o kadar bozuldu ki kızımı sevindiremicem diye çok üzgünüm rengarenk balonlar alcaktım kızım unicorn a nunitorn diyo o nunitorn olcaktı çok heycanlanmıştı. Eşim diyor ki olsun üzülme ben bir daha ki ne kafe veya böyle küçük parti evleri oluyor salon gibi oraları kapatırım diyor ama içim burkuldu bir kere ne yapayım.
Sizinle paylaşmak istedim burda o kadar fikir aradım bir arkadaş gitti benim için aradı taradı konsept resimlerini buldu o kadar meşgul ettim onu da işte içime de öküz oturdu ☹️☹️☹️
Saka mi yapıyorsun cnm gerçekten merak ettim. Rabbim başka dert vermesin. Ne diyelim ki. Yat kalk ki evladın sağlıcakla yanında. Bende dün akşam dan beri sitres yapıyorum hastaneye gidemiycem kızım vefat etti. Oglumada Bir şey olacak erken müdahale edemiyecekler
1,493,044 soru
24,395,330 cevap
349,704 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın