0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (1,319 puan) tarafından
Ben mi sinirleniyorum bu duruma 

Kayinbabam aramış halası için istemiş durumları var 

Kaynanam aramış dayısı için istemiş birde komşu için istemiş 

Eşim de üç ayrı aileye fitremizi göndermiş 

Zekâtı da hallet demiş kayinbabam , kaynanam da benim için de demiş ben bunları anlamıyorum 

Belki benim de verecek yerim var , durumlarının kötü olmadığını biliyorum neden bizim fitre zekatimizi toplamaya çalışıyorlar sizin verecek yeriniz var mı yok mu demeden ?? 

( İhtiyacı olana gitsinnelbette sakın yanlış anlamayın , burada kızdığım beni insan yerine koymayıp para istemeleri sürekli aynı ) 

9 Cevaplar

0 oy
(972 puan) tarafından
Aynisi bizde de var dun rezil ettim 
(1,319 puan) tarafından
Ne yaptın mesela ben kaynanama artık soylucem sacmaliyorlar iyice , kayinbabami hastaneye yatırdılar eşimin arkadaşları para toplamış hastanede yattı diye onu bile istiyorlar alıyorsun beş bin maaş ev kira değil bizim paramiza göz dikmişler ya
(972 puan) tarafından
ac gozlu insanlar yaa bende dun Dedim bizim etrafımızda da ihtiyacı olan insanlar var sizin eviniz ayri bizim ayri kendi hesabimiz farkli o bizim bileceğimiz iş siz karisamazsiniz kime verecegimize
-Reklam-
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Zekâtı nasıl halletmis
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Canm bu konuda noktayı koyacak olan eşin. Onlar isteyebilirler eşin sana sorup sana danışıp karar vermesi lazm. Komşu bile dün gelmiş fitre istiyor bizden tanımadığımız insana vermemiz için. Bu konuda karışan isteyen çok en baştan sen eşinle konuş yerinizi belirleyin böyle sorun yaşamazsınız
0 oy
(109 puan) tarafından
Ya durumları varsa istemek hoş değil o kadar sıkıntıda olan insanlar var dediğin gibi belki sizin bildiğiniz daha çok ihtiyacı olan bir aile vardır 
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Karışmasalar olmaz zaten onlar ama karışıyorlarsa emin ol doğru yer değildir bizde de vardı aynı dert gecen sene resmen kaynanamlarin bütün akrabalarına gitti allah kabul etsin önemli olan bu biz allah için yapıyoruz 
0 oy
tarafından
Vala canım eşim normalde babasına gönderir orda verirdi birine bu senede dedi ablama bir sorayım komşusu vardı onun dedi niye bana sormuyorsun hiç dedim ya çok sinir bozucu dimi sen sanki aileden değilsin onlar arıyor söylüyor bende dedim ben başkasına verecem 3 kişiyiz zaten komsumun.bebegi küçük prameture doğdu ve daha 3 aylıktı normal hazır süt iciriyordu kadın mama alamıyordu başka türlü de yardım ettim ama filtreyi ona verecem dedim tamam dedi yani o ailesine de ders olsun eşim söyler karımın bir tanıdığına verdim diye otururlar yerine küçük seyelr bunlar ama insanı hiç aileden saymiyorlar ya
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Malesef bizde de öyleydi esim sonra birine vermiş şimdide zekâtın peşindeler eşimde dedi benim aklımda başka bir yer var 
0 oy
tarafından
Haklısın cnm eşinle konuş bir daha sana sormadan kalkışmasın böyle birsete 
0 oy
(2,311 puan) tarafından
On yıldır ayriyim hiç sormadan kaynanam kendi ailesine gönderiyor eşimde veriyor benim tarafı hiç düşünmez bende kendimi yoramam artık ne yaparsa yapsınlar eşim hoca olduğu için anneside onun yumuşak huyundan faydalanıyor

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 863 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 557 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 304 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,299 puan) tarafından soruldu

404,213 soru

12,109,412 cevap

36,430 kullanıcı

...