0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

kizlar bu ikisinden hangisi sizce iki kızım var küçük olan daha 10 aylık o yüzden onu dusmiyechi tarzda bakıyorum sizce hangisi

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence ikinci daha güzel 
tarafından
Teşekkür ederm canım aslında diğerinde de yatabiliyir içine hamak gibi olabiliyorms ikincinin modeli hoşuma gitti rengi gitmedi birincninde rengi çok hoş :D
tarafından
O zaman karar senin canim☺️❣
-Reklam-
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ikinci daha kullanisli duruyor canım
tarafından
Şuan çoğunluk ikinci diyor :)
0 oy
(4,844 puan) tarafından
10 aylik bebek için ikiside sakat 
tarafından
Yalnız olmiyack canım ben hep yanındayım bu zaman akadr bir kere parka gitti salıncağı çok sevdi malum virusdn dolayı gotrmuyorm evde ablasyla oynabilcgi birşey olsn dedm
0 oy
tarafından
Post üste cik biraz daha fikir lazm :D
0 oy
tarafından
Etrafı kapalı olan daha güvenli geldi gözüme 
tarafından
Dimi aslında doğru söylüyorsunuz en azından içinde uyuyadabikir
tarafından
Aynen anneler için en büyük kolaylık bu hamaklar ya
0 oy
tarafından
Ben ikinciyi favoriye eklemistim alırsam ondan alcam
tarafından
Dimi ya benm kızım sallanmaya çok seviyor uyumasa bile yatıyor bacağıma salla diye bunda sallarm en azndn
tarafından
Bencede daha kullanisli
0 oy
(2,459 puan) tarafından
Ikinciden bende var aynısı. Daha kullanışlı bence
tarafından
O zamn esimede sorum o olsn kizim sallanmaya cok seviyir sadce uyuycgi zamn değil uyanikkende geliyor yatıyor bacağıma salla diye keyif yapıyor saatlrce bacgmda tabi bende bacak macak kalmadı saklicm :D
(2,459 puan) tarafından
Doğrudur canım salıncak iyi oluyo ama tavanın betonsa yapın alçı tavanda sağlam olmuyormuş
0 oy
(51,904 puan) tarafından
alttaki guzel 
tarafından
Evet herkes alttaki demis
0 oy
tarafından

image

bence bu çok güzel alırsan kullanışlı da 
tarafından
Kuzum bunun aynısı ablamda var ama benim kız bunda duramaz normal bebek salincklardn bile kayıyor o yuzdn etrafı kaplı olsn istedm
0 oy
(379 puan) tarafından
Ikinci daha kullanışlı  bence
tarafından
Evet herkes onu secmis
0 oy
(260 puan) tarafından

Benim de normal parklarda olan salincagin tavana asilanindan var ama şansa bak aldıktan sonra tasindigim evin tavanı tahta:))):woot:

0 oy
(260 puan) tarafından
He birde bence ikinci çok tatlı ya
0 oy
tarafından

image

bence hiçbiri . Neden dersen bizde bundan almıştık tam yatarlı hem mamasını yer hem orda uyur diye sonra orda uyumaya alıştı çok zor oldu sakın bulaşma derim. O salıncak olmadan uyumuyordu sonra uyku eğitimi verdim kendisi uyumaya başladı . Gene sen bilirsin tabikide 

tarafından
Kuzum ben hep evdeyim benm bebe uyumasa bile sallanmak istiyor en azından ablasyla oynar diye düşündüm
tarafından
Anladım canım al tabi sallansinlar ama mümkün olduğunca uyutma orda derim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 321 göst.
24 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tubikdeyinlutfen (1,550 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 202 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 162 göst.
3 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kubra- (863 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 167 göst.
1 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (807 puan) tarafından soruldu

411,364 soru

12,382,852 cevap

43,334 kullanıcı

Kategoriler

...