0 oy
895 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Benimki cok tatli sakin sabirlidir ama sinirlenirse siddete meyilli gibi yani trafikte kavga eder bana karismisligi yok ama sinitlenirse evde esya kirar bazen korkuyorum acaba buyuk kavga etsek dovmeye kalkarmi ..sizde durumlar nasil

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya benimkiyle kavga bile edemiyorum ki ben den den konusuyrm sinirden kuduruyorm dönüp cevp vermez kavga büyümesin diye şimdi bazıları daha ne istiyorsn diyebilr ama buda insanın sınırını bozuyor belli bir sürüden sonra insan bazı şeyleri tartışmak istiyor ne tartışır ne küser 
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Hayır kavgaya meyilli firsat verirsem :)) 
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Bana zarar vermez asla  dışarı çıkar direk
0 oy
(3,834 puan) tarafından
ben kendimi şiddete meyilli satmazdık esimi oyle görürdüm ama tersiymis meğerse evlenince anladim 
0 oy
tarafından
Başkalarına karşı çok sert sinirlense adam bile vurur ama bana sesini bile yükseltmez haklı olsa da hep özür diler güleyim diye çocukluk yapar 
0 oy
tarafından
O değil ama ben öyleyim kavgamız ilerlediği an üstüme gelir sakinleştirmek için ben yapışırım ya boğazına ya koluna 
0 oy
(954 puan) tarafından
Benim eşim de çok sinili özellikle trafikte çok bağırır ama kadına şiddete karşı . Ben de ona baştan söylemiştim öyle bir şey olsa affetmem evlilik biter diye
0 oy
tarafından
Evet meyillidir dışarda kavga dövüş girmediği şey yoktur ama evde öyle değil çok şükür tabi bi kaç kez itiş kakış oldu ama ben dövdüm genelde 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 503 göst.
4 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 610 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 654 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yenianne1prenses (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,503,182 soru

24,542,033 cevap

360,559 kullanıcı

...