0 oy
1,179 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından
kizlar normal dogum kesik bazen popoya kadar oluyormus k.b ve ben sabredemem kasntiya yanmaya bide özel bölge olunca yanma daha çok oluyor bide intihatp olabiliyor  sezryanda 1 kesik duz oda 2 haftya ilesir sizce noraml mi sezryan yanmi  son 40 günüm kaldi aklma takliyor 

23 Cevaplar

0 oy
(437 puan) tarafından
Normal doğum yaptım 2 oğlum oldu ben idrar yaparken hiç yanma hissetmedim eğer bakımını ihmal etlersen yanma olmuyor canım ve dikiş yeri çok hisli olmuyor doğumdan sonra kesinlikle normal doğumu öneririm şuan 5 günlük oğlum dün kapının önünde voleybol oynadım çocuklarla bu çok büyük bir rahatlık 
(373 puan) tarafından
iyi vala bende çok korkuyordum biraz rahtlma geldi
-Reklam-
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Tabiki de normal adı üzerinde normal doğum.ben Sezeryan oldum evet Yağa kalkıyorsun ama hala birşey değer ağrıyor ki 59gunluk oldu brbegim arkadaşım normal doğum yaptı gayet iyi.brn hep hayırlısı ne ise oolsu. Diye dua ettim sende öyle et canım ben 2gune yakın sancı çektim sadece1cn açılma oldu
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Normal doğum yaptım 6 buçuk ay önce iç 5 diş 6 dik işim vardı oturup kalkarken Tabii ki bir hafta boyunca sızlama oldu ama öyle çok çok da kötü olmadım Çünkü ben her lavaboya çıktığımda gazlı beze  saf zeytinyağı döküp siliyordum O çok rahatlatıyor du normal doğuma vücudun mu bebeğinin dönüş pozisyonu el veriyor ise kesinlikle normal doğum yaptırım bebek dünyaya geldiği andan sonra öyle bir rahatlama geliyor ki düşün yürüyerek odana çıkıyorsun tekrar hamile kalsam tekrar normal doğum yaparım sezeryan olmadım Ablamdan biliyorum kız 20 gün boyunca neredeyse iyilik kalkamadı ve sezeryandan sonra gözünü açtığında bebeğini 2 gün kucağına daha alamadı ağrısından

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 475 göst.
0 oy
4 cevap 96 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 515 göst.
9 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Canannnn.1 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 214 göst.
4 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda_2 (108 puan) tarafından soruldu

405,645 soru

12,154,636 cevap

36,586 kullanıcı

...