0 oy
367 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kizlar doğumdan sonra kanama çok oluyor diyorlar ilk gebeliğim ne almam lazım bugün alacam 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben depend aldım 9 adetti 2 tanesi daha duruyo sonrada normal ped kullandım 
tarafından
Deepend emici külot diye geçiyor o mu
tarafından
Şokta satiliyodu ordan almıştım depend diye yazıyodu
-Reklam-
0 oy
(6,065 puan) tarafından
Vala ben depend kullandım çok iyiddi hiç taşıma falan olmadı
tarafından
Şu mesane pedi yazi yyor üstünde o mu
(6,065 puan) tarafından
He cane ben onu kullandım
0 oy
(12,935 puan) tarafından

Hemsire bebek bezlerinin bariyerlerini cikardi altima koydu 2 tane valla öyle rahat olduki :D

0 oy
(516 puan) tarafından
Bana hastanede gazli beze sarilimis kalin pamuk vermişlerdi sık sık degistirdim kendimde normal lohusa pedlerinden almistim bir paket ,eve gecince de onlari kullandim, zaten onlar bitene kadar kanama azladi normal pedlere geçiş yaptım 
0 oy
tarafından
Normal kotexin pedini kullandim bana yetti kanamam yogun olmadi zaten
0 oy
tarafından
Ben hem depend aldım hem e bebek'te lohusa pedleri var onlardan, bakacağım artık hangisi rahatsa
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ben iki oglumdada  normal bimden cocuk bezi almistim rahat olmustu.  Ucuncu gebeligim bundada ayni yaparim yada depend  diye birsey varmis  onu deneyebilirim
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Ben oğlumun yenidoğan  bezlerinden koydum :D

0 oy
tarafından
Hastanede hasta bezi kullandım eve çıkınca gece pedi uzun kullandım 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
İlk haftalar depend kullandım bir paket almıştım o bir paketi bana yetti daha sonra lohusa pedi kyllandım dikişlerle daha rahat. Normal kadın pedi sakın kullanma benüm dikişlerimn iyileşmesi uzun sürdü onu kullandıgım için ve cok canımı acıtt7. Sağlıkla al kucagına 
tarafından
Lohusa pedi ve depend marketlerde var mı
(1,331 puan) tarafından
İkisinide e bebekte bulabilirsin dependi marketten almıştm lohusa pedi markette olmayabilir
tarafından
Tamam canm çok sağol
(1,331 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Depend kullandım 3 paket
0 oy
tarafından
Once hasta bezi var ondan kilotlu olanindan sonrada orkid kullandım
0 oy
tarafından
Valla canm ben dogum.yapali 4 ay oldu kizimin bezini kullaniuorm yanlqrindwki lastik yerlerini kesiyorm aynu ped gbi oluyor. Kotex orkid felan kullandm heryere bulasiyor cok kanama geliyor cunku en iyisi bebek bezi kullanmak
tarafından
1 numara yeter mi küçük değil mi :)
tarafından
Yetiyo canm kucuk degil koskocaman ped oluyo valla gece pedlerinden 2 tane oluyo.nerdeyse uzunlugu
tarafından
Oyu o zaman onlardan kullanırım:)
0 oy
(6,966 puan) tarafından
Ben hasta bezi kullandım canım marketten herhangi bi markaydı hatırlamıyorum 
0 oy
tarafından
Ben orkidin kilolu olanını aldım iyi kide almışım 
0 oy
tarafından
Canped emici kulot aldim zaten bi kaç gun olmadan azalıyor normal.adet kanaması gibi geliyor zaten şokta molped pure&soft var pamuklu ped onlari kullandim cok rahat ettim yaz ayıydı sıcaktı bide pamukludan şaşma canım 
tarafından
Canpedi nerden bulabilirim
tarafından
Ben internetten aldim külot bezini ne olur ne olmaz cok kanamam olur diye ilk dogumumdu eczane yada buyuk markette de bulabilirsin
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Ben can ped hasta bezi kullandim yine alacagim ..
tarafından
Nerden aliyosunuz acaba
0 oy
tarafından
Ben koteks gece aldım ben hasta bezi filan takamam çok rahatsız olurum çok gelirse de bebek bezi koyarım ama koteks yetmişti bana
0 oy
(580 puan) tarafından
Depend almıştım ilk günler yoğundu kanamam sonra normal hasta pedi mi ne vardı ondan kullandım yeterli olmuştu sonrası normal ped zaten 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
İlk hasta bezi yoğunlen sonra  orkid kullandım ama bn orkidle rahat edemiyorum şimdi sleepy aldım uzun 40 lı 2 paket daha alıcam 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.
0 oy
11 cevap 268 göst.
0 oy
1 cevap 129 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rtyww (1,533 puan) tarafından soruldu

411,734 soru

12,394,832 cevap

44,087 kullanıcı

Kategoriler

...