0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

1. Sezeryanda ağrılar ne zaman geçer. Yerimden kalkamıyorum sırtım aşırı ağrıyor. Sezeryan sonrası dikkat edilmesi gerekenler neler bu ağrılar normal mi 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Arkadaşım 3. Hafta ayağı kalkmıştı 
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Sırt ağrısı gazdan olabilir canım rezene iç bol bol yürü uzandıkça daha kötü olursun ben dikloron iğne vuruluyodum çok ağrım olduğu zaman 
0 oy
(6,974 puan) tarafından
1 hafta 10 gun dikis agrisi cektim ben, agridan titredigimi biliyorum, agri keaiciden baska care yoktu, bide ne kadar hareket o kadar iyi geliyor tabi kalkabilirsen
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Sürekli oturur yada yatarsan ağrın daha çok olur canım evet ayağa kalkmak zor oluyor ama kalkmalisin yürüdükçe azalacak geçecek ne kadar hareket o kadar iyi unutma saat başı kalkıp yurumen lazım 
0 oy
tarafından
5gunden sonra ayağa kalktım ben 
0 oy
tarafından
Bol bol yuru canm bnde olmamisti sjkur insallah 2. De boyle rahat olur
0 oy
tarafından
Ben dogum yaptigim gun ayaga kalktm ilk zmanalar bel.agrisi oluuor ama yurudum evin icinde hep gecti cok sukur. Rabbim yardimcinuz olsn gecer ins en yakin zamanda 
0 oy
tarafından
Cook normal cnm bn tam anlamiyla 1ayda kendimi toparladim.Kendini sıcak tut ayagindan corabini eksik etme.Ani hareketler yapma birşey kaldrma.Hafifte olsa kaldrma.Gecmis olsun o agrilar cok zor.insallh en kısa zamanda toprlarsn
0 oy
(327 puan) tarafından
Doktorum bana ağrı kesici iğne vermişti 10 gün kullanımlık 7 gün kullandım bu sayede çok ağrı hissetmedim ben çabuk toparladım size vermedi mi acaba 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Sezaryen sonrası ağrın olmasını istemiyorsan zorla da olsa kalkıp bol bol yürüyeceksin ağır iş haricinde günlük rutin e devam edeceksin bunaldı yapmazsan ağrım var diye yatarsan ömür boyu çekersin canım 
0 oy
(534 puan) tarafından
5. Gün daha iyidim  ama ağrıların tamamen geçmesi 2 haftayı buldu
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ben yatmadım hep ayaktaydım ne kadar hareketli olursan evin içinde o.kadar çabuk toparlarsın yatarsan devamlı ağrılar geçmez 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bikaç gün sonra geçti benim öyle ağrım olmadı hiç ilk günden rahattım 1 hafta sonra tamamen toparladım 
0 oy
(15,978 puan) tarafından
Ben ertesi sabah kalktım bi daha da yatmadım canım ağrım olmadı benim k
0 oy
(1,768 puan) tarafından
İlk sezeryanımda bebeğimi kaybettiğim için piskolojik olarakda etkilenmişdim çom ağrım vardı ama eve gelince hemen ayaklandım ama ağrım çok fazlaydı ikinci sezeryanımı oldum çok şükür hiç ağrım sızım yok sırtın ağrıyosa utuyu  biraz ısıt sırtına havlu koy birisi sırtına bassın utu yapar gibi yapsın sıcak tutmaya özen göster çok geçmiş olsun inşallah biyan önce geçer sağlıklıca büyüsün evladın
tarafından
Sırt ağrısı normalmi
(1,768 puan) tarafından
Yel girdi derler ya buyukler terli falan klaktıysan ondan olmuşdur bide narkozu her türlü atan var ondanda oluyodur sağa solada dönemiyoruz  sürekli düz yatmakdanda ağrır
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Ben hastanede merdiven inip çıkmaya başlamıştım ilk günden. Eve gelince de çok yatmadım. Ne kadar yürür hareket edersen o kadar çabuk toparlanırsın. Bi de yürürsen gazın olmaz
0 oy
tarafından
Canım ben 3 haftada anca toparlandım bol bol sıvı tüket sürekli wcye çıkman lazım geçmiş olsun 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Yatarsan iyilesemezsin zaten yurumen gerekiyor surekli
0 oy
tarafından
2 haftada tam toparladım ama baya cektım bnde ya öksüremıon hapşıramıon gülemiyon yerınden tek başına hareket edemıyon ilk ıkı gun falan.

Bn dıkkat etmediğim için dikişlerm iltihab oldu 3 4  gunu kalkıp bulaşık yıkadım ewı topladım yerımde durmazdım kaynanam da otur demezdi.. Sen dikkat et dikişlerin iyileşmeden yerınden kalkma 
0 oy
tarafından
Dün 10.30 gibi sezryan oldum hemen kalktım şuan çok iyiyim 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 624 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,983 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 416 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,299 soru

24,383,528 cevap

348,906 kullanıcı

...