Kim vermiş ben 2 oğlumada çay vermedim 3 üncü yede vermiycem zaten büyüdüklerinde içer ama Mustafa asla içmiyor çay 6 yaşına girecek olanı
Ben bol su veriyorum valla soğuklarda ıhlamur verdim hep sabah akşam papatya çayı verdim arada kahvaltıda falan. Siyah çay vermedim hiç daha gerek duymadım yani neden verilir ki bilmiyorum isteyen verir tabi ne faydası var yani gereksiz, neden bişeyi çayla ıslatıp vereyim saçma yani :) çocuk çay keyfi yapacak hali yok, çocuk yiyip içmediği bişeyi canı çekmez ağzımıza bakıyo diye her yiyip içilen verilmez sigara içen sigara da versin o zaman çocuk ona da bakıyo. Birde doktorların onu verme bunu verme dedikleri herşeye de katılmıyorum, herkes köyde yaşamıyo herşeyin organiği olsun elinin altında. Geçen gün çilek aldım bir arkadaşla karşılaştık yolda çileği gördü ay sakın Ömere verme dedi nedenmiş dedim doktorlar 5 yaşına kadar önörmöyööörrrrrr dedi önermeyen doktor vermesin her meyve gibi bununda tadına bakacak dedim abarta abarta bir oluyo bazı doktorlar gerçekten..
1,491,007 soru
24,366,453 cevap
347,619 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın