0 oy
304 göst.
Aile kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar bizim mutfakta gaz sızıntısı varmış ama bizim öyle koku alabileceğimiz tarzda değil aletle farkedildi sızıntı olduğu. Ben tabi korktum bebeğim zehirlenir diye hemen kombiyi kapattım ocağı da kapatmak istedim tup kullanalım diye eşim onla mı uğraşmaz nereye koycaz sırf kombiyi değiştirelim diye öyle diyolar (eski kombi) gibi şeyler söyleyip beni delirtiyor ben her mutfağa girdiğimde balkon cami açık kalıyor ama yine de bebeğim etkilenir mı bu durumdan çok korkuyorum. Balkon kapısını gece açık bırakmak istiyorum 7 24 açık mı kalıcak abartıyosun falan diyor sınır oluyorum beni ve bebegi hiç düşünmüyor ben de kafama takıyorum bu olayı başka bisey dusunemiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Kombi parasını her an çıkaracak gücümüz hepimizin yok biliyorum ama bu canınızdan önemli değildir herhalde
(8 puan) tarafından
Ben tüpte yemek yapmaya raziyim sırf bebeğim için ona da yanaşmıyor. Sizce bebeğim hafifte olsa soluduğum için etkilenir mı o gazdan
(13,316 puan) tarafından
İkinci el alabilirsiniz ben bu konularda katıyım biraz canım dokunmaz deriz dokunur dokunur deriz birşey olmaz. Kombi işi sakata gelmez.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla adam ne rahatmış degissin kombiyi demek ki var öyle bişey sende kocana de sende paran gitmesin diye abartiyon
(8 puan) tarafından
Durumu yok değiştirmeye biliyorum ama başka çözüm düşünebilir ama hiç kafa yormuyor
0 oy
tarafından
Esin kombiyi degstirelimmi diyo 
(8 puan) tarafından
Hayır çok pahalı olduğu için şuan değiştiremiyoruz
0 oy
(1,043 puan) tarafından
O şekilde etkilemese bile başka birseye sebep falan olur Allah korusun gaz bu önemsememeye gelmez. Kombi değiştirmek dışında başka çözümü yok muymus
(8 puan) tarafından
Bilmiyorum ki usta çağırmayı bile düşünmedi hiç adam buna kafa yormuyor ki bende düşünmekten cildiricam
(1,043 puan) tarafından
Sen telefonla ara bir kombi servisini telefonda sor başka bir çözümü varsa ona ikna edersin esini
0 oy
(486 puan) tarafından
O sızıntı patlamaya yol açsa ne yapacakmış kocan? Yine mi abartıyorsn diyecek. Sağlık bu sağlık ihmale gelmez hiç mi haber izlemiyor doğal gaz sızıntısı yüzünden zehirlenmeleri
(8 puan) tarafından
30 yaşında ama cahil cahil düşünüyor
(486 puan) tarafından
İknâ et canım bebek varmış allah göstermesin size belki zararı olmaz belki ama onun ciğerleri belki o küçücük gazı kaldıramaz rabbim korusun
0 oy
tarafından
Yani gaz bu şakaya gelmez apartman kapısından içeri girdiğimde her defasında gaz kokusu aldım komşulara söyledim eşime söyledim kimse aldırış etmedi koku yok dedi ama kaçak varmış aradım gelip yaptılar ücrette almadılar. Esinle tekrardan konuş gaz yani bu Allah korkusun kötü birşey olsa nasıl hesap verecek tekrardan baktırın koku geliyorsa

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 656 göst.
0 oy
16 cevap 503 göst.
7 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 477 göst.
5 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 415 göst.
4 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,121 soru

12,257,233 cevap

37,273 kullanıcı

...