0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben ayın 22 sinde bhcg vermiştim 55 çıkmıştı, düşük biraz değerin tekrar gel dediler 6 gün sonra tekrar verdim 90 olmuş sadece. Kadın Doğuma gidicem şimdi eşimi bekliyorum ama o arada yazayım dedim bileniniz var mı bu kimyasal gebelik dış gebelik felan nasıl oluyor? 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilen yok mu? 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Cnm dış gebelik tüplerin dışında oluyor. Sağlıksız Gebelik oluyor.  Kimyasal gebelikte. Sadece kan değerlerin yükseliyor.  Kese bebek olmuyor iğne veya ilaçla.  Kan değerleri ni düzene sokuyor.  

(9,235 puan) tarafından
Sağlıklı gebeliklerde iki katına iki günde çıkar kan değeri diye biliyorum
tarafından
Cnm kişiden kişiye değişir buna Eminim çünkü benimde çok az yükselme oluyordu. Doktorlar sağlıksız dedi ama sonuç şuan 24+3 haftalik oğluma hamileyim
tarafından
Canım ama bu da çok fazla az sadece 35 değer artmış 6 günde bakalım gidince ne dicekler ama çok moralim bozuldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
tarafından
Pozitif düşün. Cnm hakkın da hayırlısı olsun inşallah
(9,235 puan) tarafından
İnşallah güzel haberler alirsin
0 oy
tarafından
Kimyasal gebelik geçirdim cnaim 10 gün gecikti adetim evde test yaptım pozitif çıktı ama iki gün sonra kanamam başladı beta de geri hızla düştü sonraki ay da da kızıma gebe kalmıştım 

Diş gebelik normal gebelik gibi ilerliyor ama yumurta tüplere yerleştiği için devam etmiyor gebelik diş gebelik tehlikeli ama kimyasal öyle degil
tarafından
Bende de adet olacakmışım gibi şiddetli bir şekilde ağrı giriyor belime felan da bekledim olmadım olmayınca yükselmiştir diye düşündüm mutlu olmuştum şimdi öğrenince çok moralim bozuldu =(
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım benim moralini bozma hiç
tarafından
Aynen hayırlısı olsun da işte mutlu olmuştum, şükürler olsun yine bir çocuğum var yoksa daha kötü olurdum
tarafından
Öyle tabi canım rabbim yine nasip eder ki belkide suan da da normal gebelik yasıyorsundur bilemeyiz ki ")
0 oy
tarafından
Canım biz seninle aynı gün öğrenmiştik hamileliğinizi . Sakin ol yavaşta da bır yükselme olmuş ama inşallah normal gider yaaa 
tarafından
Valla tekrar kan ver dediler gönderdiler yarın tekrar vereceğim hayırlısı olsun bakalım ne olacak =(
tarafından
Yavaşta olsa bir yükselme olmuş ama geç döllenmedir belki canım üzülme sıkma canını hayırlısı neyse o olsun
tarafından
Canım geç döllenme olsa da kanda çıktığı an artmış olması gerekir, kimyasal gebeliktir büyük ihtimalle dediler acilde şuan normalde olması gereken en az 400 dü
tarafından
Çok bilgim yok canım inşallah değildir ya ama burda okuduğum kadarıyla hep yavaş yavaş artıp sağlıklı gebeliğe dönüyormuş . Benimde 660 falan oldu benimkinede hala net bişey demiyorlar çok yeni olduğu için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 321 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 250121u (91 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 62 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,438,275 soru

23,647,620 cevap