0 oy
587 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar doğum sonrası için almayı düşündüm ama size sormak istedim etkisi nasıl. Korse yerine bu taytı  kullanmak kasıl bi fikir ? :)

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla ben doğumdan sonra bıraksalar çıplak gezerdim canım ne tayt giydim ne korse
(85 puan) tarafından
Ahahah alemsin vallahi :)  ilk doğumda bende korse takmamıştım çok pişmanım bunda o hatayı yapmak istemiyorum
tarafından
Kız valla temmuzda doğurdum 45 dereceyi hava birde lohusa ateşi abooo
(85 puan) tarafından
Doğru diyosun benimde ağustostu sıcakta hiç çekilmiyok. Bu sefer mayıs başı olucak giyebilirim inş
-Reklam-
0 oy
(253 puan) tarafından
Doğumdan sonra almadığına çok pişmanım 1 ay önce Instagramda lightblackkorsetayt diye bi sayfa var ordan aldım resmen üzerime giydiğim gibi 2 beden inceldim göbek dümdüz oldu korse halt etmiş valla aldığım taytın yanında 
(253 puan) tarafından
Canım kilom 63 boyumda 1.63 sipariş vermeden önce boy kilo sorup onlar bedeni ayarlıyorlar bana L beden gönderdiler
(253 puan) tarafından
İnstagramda lightblackkorsetayt diye geciyo sayfanın adi
(3,754 puan) tarafından
Dün mesaj attım 109 lira dedi gayetde uygun fiyatı eşim karar ver al istersen dedi ama bn doğum yapalı iki yıl oldu faydası olur mu bana
(85 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim yardımın için
(253 puan) tarafından
Valla canım bende doğum yapalı 1 yıl oldu yeni aldım ama memnun kaldım gerçekten mideye baskı yaptığı için tokluk hissi veriyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde elifgndz (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
24 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berra.umay (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 138 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
4 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu

411,057 soru

12,372,585 cevap

42,512 kullanıcı

Kategoriler

...